Attól függ kik indulnak és mi lesz a programjuk.
Egy biztos: olyanra nem fogok szavazni, aki már korábban volt hatalmon.
Még nem tudom, a programok és képviselő jelöltek alapján fogok dönteni. Az biztos hogy én se szavazok olyanra, aki már "bizonyított", azaz volt kormányon. Bár nem voltak hatalmon a rendszerváltás óta, de a Munkáspárt és a DK szintén kizárva.
Legrosszabb esetben ( azaz ha nem fog tetszeni egyik párt ajánlata sem ), MKKP. Így szavazok is, erősítek is egy esélytelen pártot és ráadásul ők pontosan azt nyújtják amit várok tőlük: az égvilágon semmit. Egy viccpárt. Kiparodizálja a kormányt és a hülye döntéseket.
Ellenben mindenképpen elmegyek szavazni. Egyéni képviselőnek valószínűleg az egykori tanáromra fogok szavazni ha jövőre is indul. Nem a pártállása miatt, hanem mert személyesen ismerem azt a politikát amit folytat és meg vagyok vele elégedve. Nem véletlen hogy legutóbb is majdnem ő nyert, jól végzi a munkáját mint képviselő és foglalkozik velünk. Nem olyan mint a "nagy képviselők", elérhetetlen és csak választási ígéreteik vannak, hanem tényleg tesz értünk. Még így is aktív tagja a közösségnek és sokat tesz értünk hogy nem is képviselő. A megválasztott képviselővel egyszer nem találkoztunk megválasztása óta, két éve fel is költözött Budapestre ( holott a választás előtt több lakossági fórumot tartott és itt lakott, azt ígérte hogy rendszeresek lesznek a lakossági fórumok ahol személyesen vele lehet majd találkozni, véleményt lehet formálni, stb. Aha, a nagy fenét. Megnyerte a választást, facebookon megköszönte és sziasztok, azóta felénk se nézett és mint említettem már el is költözött. De legalább könyvelhető hogy jövőre nem ő fog nyerni ).
az elmúlt 27 évben tulajdonképpen 2 kormány váltogatta egymást és látjuk mi lett a vége
jobbik ez nem kérdéses
orbán viktor szerint a balosok a hibásak
balosok szerint orbán
szerintem meg kéz kezet mos, elég volt a maffiakormányokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!