Mennyibe kerülhetett ez a nemzeti konzultáció a kormánynak?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 20:36
11/16 Tábornok úr válasza:
Nem kérdezték meg az emberek véleményét. Egy olyan kérdésre, amire csak 2 válasz küözül lehet választani és mindkét válasz baromság, nem mondhatja senki, hogy megkérdezték.
12/16 anonim válasza:
Nekünk fog sokba kerülni de nagyon. A kérdésekben levő állítások finoman szólva valótlanok. Miért nem kérdeztek az olimpiáról a boltbezárásról stb., ha annyira kíváncsiak a véleményünkre?? Álproblémákról kérdeznek rengeteg pénzünkért. Sajnálom, hogy erre megy el az adóforintom.
13/16 tintam válasza:
Egyetértek hogy Magyarország a magyaroké. Azzal is h nem kell mindenkit befogadni viszont úgy gondolom nem t.miniszterelnöknek kellene szelektálni honnan jöhetnek és honnan nem. Aki Romániából jön az nem gazdasági bevándorló? A kinaiakat meg csalogatjuk. Lehet hogy a labmeretem nagyobb mint az IQm de én ezt nem értem
14/16 anonim válasza:
Ha annyira meg akarná védeni az országot, akkor miért nem a mi kis migránsainkat üldözi el. Akik már tettek érte, hogy el lehetne zavarni őket.
15/16 anonim válasza:
16.49.
HOGYAN? Mondd meg hogy hogyan. Hiszen még a jól előkészített emberek-ügyek sem kellenek máshol. Pedig istenbizony ott még különbbek is lennének, mint a hasonlók.
16/16 Imre777 válasza:
Már írták!
A kormánynak nincs pénze, nincs vagyona (nincs felhatalmazása, nincs jogalapja a működéshez)..., semmije sincs!
(Minden a ,,mi zsebünkre megy"!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!