Nekek kijött a szociális konzultáció kérdőív?
Figyelt kérdés
Mi nem kaptunk, nem tudom miért...2011. máj. 20. 14:21
2/9 anonim válasza:
Igen. Egy értelmetlen kérdéseket tartalmazó szemét. A legfelháborítóbb,hogy a nevünk és a lakcímünk is pontosan szerepel rajta.
Akár válaszolunk,akár nem, a Fidesz nyilvántartást vezethet ezek alapján minden emberről.
3/9 Sz1u válasza:
Még nem kaptam meg! De izgatottan várom, hogy tényleg vonalkódos-e?
4/9 Sir Vass A. válasza:
Igen, megkaptam, de nem fogom kitölteni. Ezt akár nyilvántartásba is vehetik, legfeljebb azt fogják tudni felmérni, legalábbis némi bizonyossággal, hogy mekkora a szimpatizánsok tábora.
Megint csupa olyan kérdés van benne, amit nem ilyen formában kell(ene) megtárgyalni a nemzet polgáraival.
Nem tudom, örüljek, vagy inkább sírjak, hogy "velem" is "foglalkoznak"?
5/9 doboszoli válasza:
Újabb szellemi (vég)termék. Ki se nyitom.
6/9 anonim válasza:
Még nem kaptam meg. ha megérkezik.. sorsa: kuka !!
7/9 anonim válasza:
Megjött 2 hete. Már elvitték a kukások.
8/9 anonim válasza:
Ha 4 rétegű puha papírra nyomtatták volna, sokkal hasznosabb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!