Miért nem kaptam Nemzeti Konzultációs levelet?
Orbánék listáznak, mindenki neve mellett van egy szám ha az a szám nagy akkor orbán hívő a delikvens, ha az a szám kicsi akkor nem szinpatizál orbánákkal, ez az úgynevezett Kubatov lista amit a törvény szerint nemlehetne használni de orbánéknak nem ez az egyetlen olyan akármije amit nemlehetne törvényesen alkalmazni és mégis alkalmazzák.
Megfigyelnek fenyegetnek zsarolnak lopnak csalnak hazudnak, ez az Orbán illiberális áll demokráciája.
#1 Tessék: [link] Bár elég furán van megfogalmazva, akárhogy válaszolsz, nekik teszel jót (nem mintha valaki elolvasná :D)
#2 Köszi a választ!
#1-es vagyok!
1. válaszomban írtam, hogy én sem kaptam még, de nem is akarom visszaküldeni, csak kíváncsi lennék rá!
2. Ma már mindenki tudja, hogy ami linket beraktál, és el kezded kitölteni, onnét Putyinhoz mennek az adataid.
Miért ajálgatod kitöltésre, amikor írtam, hogy nem akarom kitölteni és vissza küldeni???
3. A Tv azt harsogja, hogy keveslik a visszaérkezett leveleket, pedig már mindenhova kipostázták???
Sok az ellentmondás, sok a kérdőjel. Arra azért kíváncsi leszek, hogy ezek majd meglehet, hogy mindezek ellenére szinte 100 %-os pozitív eredmény lesz??? Hogy már esetleg az összeszámolásnak is a végén járnak??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!