Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az ország nem küldi vissza a...

Az ország nem küldi vissza a kérdőívet és a bűnbak megy?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 19. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Én a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért engem (24) és a 18 éves húgomat, vagy pl. a 86 éves nagymamámat kérdezgetnek ezekben a fontos gazdasági és politikai ügyekben.
2012. júl. 19. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Borítékos bukta borítékolható. Balhét bűnbak bánja ;)
2012. júl. 19. 20:50
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Több mint nyolcszáz millió Forintot herdáltak el Orbánék a semmire!

2012.07.19. 18:53

Orbán felmentette a nemzeti konzultációkért felelős Nyitrai Zsoltot

A hvg.hu beszámol róla, hogy a Nyitrai felügyeletével zajló nemzeti konzultáció újabb, idén tavasszal elkezdett fordulója eddig nem hozta a várt eredményeket. Május végén–június elején a 8,2 millió címre kipostázott válaszküldeményből egy hónap alatt mindössze 368 ezret küldtek vissza, és erősen kétséges, hogy az augusztus 20-ai „urnazárásig” hátralévő másfél hónap érdemi fordulatot hoz az aktivitásban.

2012. júl. 19. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Mégis mit vártak, ilyen nevetséges kérdések esetén. Esküszöm, ha nem néztek volna gyereknek ilyen kétértelmű kérdésekkel én visszaküldtem volna, de csak akkor ha konkrét kérdéseket tesznek fel. Nem olyat, hogy egyesek szerint a kék szín szép még mások szerint nem. Ön mit gondol erről? XD
2012. júl. 19. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én visszaküldtem volna, de olyan pofátlanul, ráadásul leegyszerűsÍtve összetettebb dolgok voltak benne, hogy elolvastam párat és kidobtam.Erre kár volt elherdálni egy forintot is. És mintha számÍtana, mi a véleményünk. Miért nem előbb kérdezték meg, hogy például a magánnyugdÍjunkat lenyúlhatják e:
2012. júl. 19. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Egyik kedvenc populista kérdésem:

"Vannak, akik szerint szükséges a minimálbér folyamatos emelése a magyar emberek biztonságos

megélhetése érdekében. Mások szerint nincs szükség

a minimálbér emelésére, mert az rontja a cégek versenyképességét. Ön mit gondol?"

Ne emeljetek vazze, havi 93000 Ft akkora pénz, hogy el sem bírom költeni. Vegyetek el belőle inkább 10 ezret, hadd gazdagodjanak a nagyvállalkozók...

És erre most komolyan választ várnak????

2012. júl. 19. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

"Mások szerint nincs szükség

a minimálbér emelésére, mert az rontja a cégek versenyképességét."

Micsoda pofátlan hülyeség ez, az iszonyatos adóterhek rontják a cégek versenyképességét, nem a minimálbér. Többet adózik a cég a munkaerőre, mint amennyit fizetést ad nekik.

2012. júl. 19. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

mért mit vártak?

megkérdeznek valamit amire

1 igen

2 igen

3 nem tudom de igen

választ lehet megadni

bármelyiket is X eled be vagy elé vagy mögé tesznek 2 szót és az jön ki hogy ilyen jól és elégedett még soha nem volt a magyar

ez pontosan ugyan az mintha 2 év múlva a szavazócédulán bejelölhetnéd

1 orbán viktor

2 orbán viktor

3 orbán viktor nevét

már bocsánat de ehhez a parasztvakításhoz épeszű ember nem aszisztál

2012. júl. 19. 21:11
 9/13 Sz1u ***** válasza:
97%

Nem akarom elhinni, hogy Viktor nem olvasta el (és hagyta jóvá) az ominózus kérdőívet. Tehát a sikertelenségért felesleges Nyitrait hibáztatni.

Én egyébként visszaküldtem a kérdőívet (mint, ahogy minden szavazáson is részt veszek), igaz az összes pontot (vagyis válasz lehetőséget) beikszeltem és az alábbi képet mellékeltem a borítékba:

[link]

Nahhh... innentől csak remélhetem, hogy nem jön a fekete autó (vagy a TEK) értem...

2012. júl. 19. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Én akkor röhögnék, ha a szavazófülkében élőben produkálnád a kép tartalmát.
2012. júl. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!