Az ország nem küldi vissza a kérdőívet és a bűnbak megy?
Több mint nyolcszáz millió Forintot herdáltak el Orbánék a semmire!
2012.07.19. 18:53
Orbán felmentette a nemzeti konzultációkért felelős Nyitrai Zsoltot
A hvg.hu beszámol róla, hogy a Nyitrai felügyeletével zajló nemzeti konzultáció újabb, idén tavasszal elkezdett fordulója eddig nem hozta a várt eredményeket. Május végén–június elején a 8,2 millió címre kipostázott válaszküldeményből egy hónap alatt mindössze 368 ezret küldtek vissza, és erősen kétséges, hogy az augusztus 20-ai „urnazárásig” hátralévő másfél hónap érdemi fordulatot hoz az aktivitásban.
Egyik kedvenc populista kérdésem:
"Vannak, akik szerint szükséges a minimálbér folyamatos emelése a magyar emberek biztonságos
megélhetése érdekében. Mások szerint nincs szükség
a minimálbér emelésére, mert az rontja a cégek versenyképességét. Ön mit gondol?"
Ne emeljetek vazze, havi 93000 Ft akkora pénz, hogy el sem bírom költeni. Vegyetek el belőle inkább 10 ezret, hadd gazdagodjanak a nagyvállalkozók...
És erre most komolyan választ várnak????
"Mások szerint nincs szükség
a minimálbér emelésére, mert az rontja a cégek versenyképességét."
Micsoda pofátlan hülyeség ez, az iszonyatos adóterhek rontják a cégek versenyképességét, nem a minimálbér. Többet adózik a cég a munkaerőre, mint amennyit fizetést ad nekik.
mért mit vártak?
megkérdeznek valamit amire
1 igen
2 igen
3 nem tudom de igen
választ lehet megadni
bármelyiket is X eled be vagy elé vagy mögé tesznek 2 szót és az jön ki hogy ilyen jól és elégedett még soha nem volt a magyar
ez pontosan ugyan az mintha 2 év múlva a szavazócédulán bejelölhetnéd
1 orbán viktor
2 orbán viktor
3 orbán viktor nevét
már bocsánat de ehhez a parasztvakításhoz épeszű ember nem aszisztál
Nem akarom elhinni, hogy Viktor nem olvasta el (és hagyta jóvá) az ominózus kérdőívet. Tehát a sikertelenségért felesleges Nyitrait hibáztatni.
Én egyébként visszaküldtem a kérdőívet (mint, ahogy minden szavazáson is részt veszek), igaz az összes pontot (vagyis válasz lehetőséget) beikszeltem és az alábbi képet mellékeltem a borítékba:
Nahhh... innentől csak remélhetem, hogy nem jön a fekete autó (vagy a TEK) értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!