A mostani balhék gyengítik a Fideszt? Elvesztik a választást?
Max annyiban h nem lesz meg a 2/3 18-ra.
Bár nyilván 1 kormány se lesz örökké. Lehet h eljön az a pont h mindenki azt mondja h kösz de ennyi elég volt.
Rosszabb úgy se lehet és Jobbiktól az MSZP-ig mindenki összeborul 1 koalícióra.
Jelenleg másképp nem lehet leváltani a kormányt.
Tehát el kéne dönteni h egymással vitatkozunk mint az oviban. Vagy félre téve az ellentéteket együttműködnek.
Persze lehet arról pofázni mind az MSZP mind a Jobbik milyen faszán kormányt fog váltani. Olyan 1 millió 2-3 száz ezres táborral 2 millióval szemben nehéz lesz.
A maradék pedig nem politizál. Lehet játszani h az MSZP szólítja meg a Jobbik szavazóit és fordítva h "elvileg" 2 millió főlé nőjenek az nem fog összejönni.
Per pill csak azért van Fidesz mert önállóan senkinek nincs 2 milliónál nagyobb tábora.
Viszont ha nem nyernék meg a választást akkor Bayer Zsolt-tól kezdve Mészáros Lőrinc-en át Polt Péter-ig.
Jó pár embernek igen igen szar lesz.
Szal a Fidesz mindent megfog tenni h nyerjen.
Az más kérdés h ezzel csak időt nyer mert senki se lesz örökké. Menekültek se, h elfedjék a romokban lévő oktatást az EŰ-t... ezeket mindenki tudja.
Utolsónak! Mi lenne ezekkel az emberekkel akkor?! Megtudnád mondani?
Van korrupció biztosan, mint ahogy minden országban, de akkorra méretű, mint amekkorát a liberálisok ordítanak biztos nincs. Amennyiben tudnak korrupcióról tegyék meg a feljelentést. Erre mondják az ügyészség a zsebükben van.
Egy feljelentést viszont nem lehet el mismásolni, ott a média nyilvánossága.
A lopásról. Azért még, hogy azt harsogom valakiről, hogy meleg még nem fog azonos neművel ágyba bújni,ha amúgy hetero.
Semmit nem értek szal erre nem tudok válaszolni.
Melegeket még véletlenül sem említettem amúgy.
Csak a rend kedvéért említem, hogy a Közép Európai Egyetemet nem akarják bezárni, hiszen az egy legálisan működő, Magyarországon bejegyzett, akkreditált posztgraduális képzést végző intézmény. A vita tárgya a Central European University, ami valójában nem egyetem, csak egy amerikai iroda.
Az, hogy mi lesz a mostani balhék eredménye szerintem megjósolhatatlan. Sem azt nem tartom valószínűnek, hogy a közt. elnök által aláírt törvényt a visszavonnák, sem azt, hogy a tiltakozók saját elhatározásukból abbahagynák a tüntetést. A FIDESZ szerintem három esetben veszítheti el a következő választást:
1.) igen erőteljes nemzetközi nyomás, ideértve az EU pénzek kifizetésének felfüggesztését;
2.) belső hatalmi harcok szétfeszítik a pártot;
3.) Orbán Viktor váratlan (és ma még szinte elképzelhetetlen) kivonulása a politikai életből, és az őt követő hatalmi űr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!