Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen társadalompolitikai...

Milyen társadalompolitikai célt szolgál a "Magyarország erősödik" reklám?

Figyelt kérdés
Kinek szól és milyen célt akar elérni? Talán pártpolitikait? Akkor meg miért közpénzből nyomják, tán summantanak ...

2017. febr. 25. 21:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szóval most az a bajod, hogy a baloldal miért nem hazudozik össze-vissza? Miért nem ígérget olyan dolgokat, amit a nép hallani akar? Aztán jön, hogy hiteltelenek, nem hisz nekik senki, ezért nem is szavaznak rájuk.

Mellesleg több baloldali párt is van, és ezeket így egybemosni szerintem nem szerencsés, legalábbis ami a szándékot illeti.

A Párbeszéd (PM) pl. eléggé erősen nyomja az alapjövedelem témát, és egyáltalán nem egy demagóg humbugról van szó. Kiszámolták, hogy elvileg lehetséges lenne (ha a Fidesz nem költené el előre az összes pénzt gigaberuházásokra).

Azt is, hogy fenntartható lenne és ez hosszútávon is jó lenne a társadalom számára.

2017. márc. 1. 09:50
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem csak a hazudozásokról szóltam, hanem arról, hogy hány olyan érdek nélküli (nem korrupt) ember van Magyarországon, aki hajlandó ingyen dolgozni, és közben felnevelni 1-2-3 gyermeket. Mert ugye fizetni azt nem akarnak, de még nem is ígérik, hogy jobb lesz. Ez volt és most is ez van.

Rossz policy. Így nem sokan csatlakoznak hozzájuk, mert kevés a nem korrupt ember. Mert ha sokan lennének akkor már most alig maradna kivel végrehajtani a jelenlegi mocskos kormányzati üzelmeket - mert felállnának hivatalukból. De ugye mindenki élni szeretne, hát erről nem beszélnek a baloldalon, hogy miként lehet itt élni?

Demagógia? Lehet, de amikor vigyorogva mondják a pofánkba, hogy akkor az olimpia pénzét űrközpontra meg üveghídra költik, akkor miért nem borul ki a bili? Mert itt a nép a saját szarát is megeszi, ha nemzeti színűre van festve és kap érte kis pénzt. No a baloldalon ezt a kis pénzt is sajnálják ezért nem lesz aki megeszi azt amit ők csinálnak ide az orrunk elé.

Várom az olyan programot, ami reálisan kiutat mutat ebből a mocsadékból, és vállalható emberileg.

Sajnos a választások megnyeréséhez nagyon-nagyon sok pénz kell, és itt már el is dőlt a kérdés. Amit a maszop lenyúlt az eltűnt Panamában, a többi "új" pártnak nincs pénze, hát akkor legyen lába, hogy elmenjen mindenkihez, de ott már a demagógia nem működik.

Eléggé negatív vagyok ebben a kérdésben, de végigélveztem a baloldali és egy darabig a fideszféle kormányzást, és láttam, hogy egyik kutya másik eb. Tapasztaltam a korrupció megjelenését és legalizálását - mindkét oldalon - és ezért állítom, hogy a fidesz jobban fizet, mint a maszop. Viszont csodálatos módon a különbözet nem látszott sehol a maszop alatt, azaz elprivatizálták az elvtársak csendben, ma meg a szemünk előtt gátlástalanul egy nagyságrenddel többet.

TÖBB MÉZET A MADZAGRA!

2017. márc. 1. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!