Tudta? Hogy a nyugdíjminimum 2017–ben is 28,500 ft? Hogy a nyugdíjasok úgy "meg vannak becsülve" hogy 1 forinttal sem nőtt a nyugdíjminimum 2008 óta….
Azok, akik túlélték a háborút és újraépítették az országot. A Tsz-ekben, háztájiban dolgoztak és esetleg nem volt meg a kellő évük...
Most van nyolcadik éve!!!, hogy egyetlen fillérrel sem emelkedik nyugdíjminimum. Szerintetek hogy képes egy nyugdíjas megélni 28 ezer ft-ból? Emberi méltósággal megöregedni? (nem vagyok sem Mszp-s, sem fideszes, sem semmilyen párt mellett, csak érdekelne) Szerintem ez még a közmunkánál is megalázóbb... :-(
Üdvözöllek a feudál-kapitalizmusban.
Mindenki annyit ér, amennyije van.
"Mindenki annyit ér, amennyije van."
Mire gondolsz? Ez egy idézet, amit egyik politikusunk mondott vagy ezt Te gondolod?
Egy ember, annyit ér, amennyit össze tud lopni magának.
Az országnak meg annyit, amennyit le lehet húzni róla. Nem lehet semmit, akkor már nulla értéke van.
Azt mondja: megőrizzük a nyugdíjak reál-értékét!
Ezért nem adják ide nekünk, el ne költsük, inkább őrzik ők!
Nincs vele semmi bajom. Nem kell allandoan emelni a nyugdijakat.
Akinek minimalnyugdija van az nagy valoszinuseggel nem dolgozott egy percet sem, vagy ha igen akkor cseszett jarulekot fizetni.
Ha ennyire hálátlan a magyar állam, akkor miért tartott igényt a munkánkra a szocializmusban? Vagy ma miért tart igényt az adónkra, áfára, járulékokra és illetékekre? Akkor azt se szedje be. És akkor nem várnak az emberek semmit.
# 7: A szocializmusban senki sem sumákolhatta el a járulékfizetést, ahogy a munkaviszonyt sem.
8-asnak igaza van!
43 év középvezetőként, összesen 10 (= 2x5!!) nap tp.-vel végig-dolgoztam, befizettem, vagyis levonták tőlem a kismillió nyugdíj-járulékot, jó ha annak tizedét vissza fogom kapni az alatt, amíg "élvezem" a nyugdíjasok gondtalan életét.
A többi lóvét elrakták máshova... és nem egyedül vagyok így!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!