Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikra fogtok szavazni jövőre?

Jobbikra fogtok szavazni jövőre?

Figyelt kérdés

Ha nem, akkor miért nem?

Ha igen, akkor miért?

Én igen, szerintem a baloldal túlságosan megosztott, tucatnyi kispárt. Aki rájuk szavaz, annak elveszik a szavazata.

Egyedül a jobbiknak van esélye leváltani (még ha kicsi is).

Mikor szóbakerül a jobbik mindenki neonácizni kezd, miközben mindenki tisztában van a cigánybűnözéssel, ami Magyarországon folyik, képmutatóskodnak, és álszenteskednek az emberek.

Én egyetértek a nézeteivel, és ígéreteivel, mivel még nem kormányzott, egy esélyt megérdemel. Sajnos azonban úgy látszik, az emberek nagy része megint nem fog elmenni szavazni, és a fidesz fog maradni még 4 évig (nem tudom mikor lesz már elegük az embereknek és mondanak megálljt). Mindenesetre én jövőre fogok először szavazni, mivel most lettem 18 éves, és be fogom x-elni a jobbikot, ezzel megtéve minden tőlem telhetőt a kormányváltás érdekében. És nem csak én, az iskolámban a választókorúak nagy része ugyanígy fog tenni.

2017. febr. 13. 16:47
1 2
 11/15 Muráti Emőke ***** válasza:
41%

"Mikor szóbakerül a jobbik mindenki neonácizni kezd, "

Elvből sem fogok pont azért mert neonáci.

Nézd meg hogy hány zsidó ismerősöd van például akár most akár régebbről akit kedvelsz szeretsz. Illetve homofóbokra sem vagyok kíváncsi.

Demagóg dumáik vannak mint a fidesznek, a másik "tökéletes" párt egybites agyúaknak...

-egy vélemény

2017. febr. 14. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Akik szerint a Jobbik neonáci, azokhoz lenne egy egyszerű(nek tűnő) kérdésem: miért?
2017. febr. 14. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
Nem, mert nem vagyok liberális.
2017. febr. 16. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mivel nem ment el az eszem.

Ők lennének az utolsó koporsószeg az országnak.

Regényi magyarázat meg felesleges mert a jobber fanok úgy is le hazaárúloznak. Minek koptassam feleslegesen a billentyűzet. Értelmes ember nem szavaz ezekre.

Aki érti érti, aki meg nem annak én úgy is csak egy "házáruló" "Gyurcsnyista" "Fidesz bérenc".... vagyok.

2017. febr. 17. 01:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Más lehetőség nincs.
2017. máj. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!