Budapest 20. kerületi lakosok akik a Jobbikra szeretnének szavazni, azoknak hova kell majd menni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rendszerint mindig a vállasztás előtt jelölik ki a helyeket ahova lehet menni, de ha valaki tudná, hogy az ezelőtti választásokon, hova kellett menni, azt megköszönném. :)2013. nov. 27. 20:53
1/13 anonim válasza:
Nem Jobbik szavazók is oda mennek :)
2/13 anonim válasza:
Mi ez a kapkodás?
Amúgy mivel átrajzolták a választókerületeket, egyáltalán nem biztos, hogy oda kell menni, ahova legutóbb.
5/13 anonim válasza:
Felesleges lenne megmondani, mert úgyis elfelejted és áprilisig még felteszed ide a kérdést legalább hússzor :)
6/13 anonim válasza:
A 20. kerületben nem lehet a Jobbikra szavazni.
( Hülye kérdésre ... )
7/13 anonim válasza:
Elmész a Vörösmarthy-Előd utca sarkára és ott megmondják.
8/13 anonim válasza:
A jobb oldali szélső urnához kell majd menni.
9/13 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibáért, siettem miközben írtam, mintha mások nem követnének el hibát, na mindegy lepontoztalak csak azért is hogy itt hisztizz nekem majd.
Nem sietek sehova, nem is mondtam hogy megyek szavazni csak megkérdeztem. Nem mindenki olyan hülye kedves kommentelő hogy mindent elfelejt, persze belőled nem is nézek ki sok értelmet.b A normális választ írt annak megy a zöld kéz.
2013. nov. 27. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!