Jobbikra fogtok szavazni jövőre?
Ha nem, akkor miért nem?
Ha igen, akkor miért?
Én igen, szerintem a baloldal túlságosan megosztott, tucatnyi kispárt. Aki rájuk szavaz, annak elveszik a szavazata.
Egyedül a jobbiknak van esélye leváltani (még ha kicsi is).
Mikor szóbakerül a jobbik mindenki neonácizni kezd, miközben mindenki tisztában van a cigánybűnözéssel, ami Magyarországon folyik, képmutatóskodnak, és álszenteskednek az emberek.
Én egyetértek a nézeteivel, és ígéreteivel, mivel még nem kormányzott, egy esélyt megérdemel. Sajnos azonban úgy látszik, az emberek nagy része megint nem fog elmenni szavazni, és a fidesz fog maradni még 4 évig (nem tudom mikor lesz már elegük az embereknek és mondanak megálljt). Mindenesetre én jövőre fogok először szavazni, mivel most lettem 18 éves, és be fogom x-elni a jobbikot, ezzel megtéve minden tőlem telhetőt a kormányváltás érdekében. És nem csak én, az iskolámban a választókorúak nagy része ugyanígy fog tenni.
A kétfarkú kutyapártra fogok szavazni.
Örök élet és ingyen sör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!