Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki fog 2018-ban valami balolda...

Ki fog 2018-ban valami baloldali pártra szavazni? És miért nem a Jobbikra, mint új erőre?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem kell 2018-ig várni a választásokkal.
2014. dec. 22. 18:50
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
én, mert a jobbik számomra hiteltelen, vállalhatatlan, demagóg.
2014. dec. 22. 18:51
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Bukottakra nem szavazok, odáig nem süllyednék le.
2014. dec. 22. 18:54
 4/23 anonim ***** válasza:
55%

Én szerintem az MSZP-re fogok :D

Mindenki hülyének néz, de nekem tetszik a mostani arculatuk. A JOBBIK-al nem szimpatizálok, ideológiai okok miatt, mert libertariánus vagyok, ők pedig pont ennek az ellentéte gyakorlatilag.

2014. dec. 22. 18:56
 5/23 anonim ***** válasza:
1%
a Fideszre kell szavazni, mert az az egyetlen nemzeti kereszétny párt!
2014. dec. 22. 19:09
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

"Bukottakra nem szavazok, odáig nem süllyednék le."

Akkor gondolom a Fideszre sem, mert nekik sikerült őket alulmúlni minden tekintetben.

2014. dec. 22. 19:09
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

"a Fideszre kell szavazni, mert az az egyetlen nemzeti kereszétny párt!"

Mert az aztán baromi fontos, hogy keresztény-e egy párt vagy sem. Főleg, ha ilyen pofátlanul és gátlástalanul lop.

2014. dec. 22. 19:11
 8/23 anonim ***** válasza:
15%

62 százalékos, bizonyítsd be, hogy a Fides zlopott! nem tudod! hát akkor elég baj! akor csak pletyka, hogy lopott!

és igenis, nagyon fontos, hogy egy párt keresztény és antikommunista legyen!

ugyanis Magyarország egy alapvetően keresztény ország! nincs szükségünk más vallásúak terrorjára!

2014. dec. 22. 19:13
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell bebizonyítani, hogy lopott, legalábbis annak aki nem vak és süket. Lenyúlt nyugdíj megtakarítás, stadion a saját nyaralója közelében (is), haverok és rokonok hirtelen és nagymértékű

meggazdagodása, Szíjjártó (sem) nem veszi észre, hogy duplán vette fel a fizetését, stb.

Terrorizálni pedig a keresztények szoktak, legalábbis a hozzád hasonlók. Gusztustalanul ráerőltetik másokra a vallásukat és üldözik, kirekesztik, aki nem kér belőle. Nem vagyok megkeresztelve, de ahogy elnézem nem is leszek. Nem kérek egy ilyen vallásból, ami erről szól. Inkább maradok pogány, akárcsak az ősmagyarok.

2014. dec. 22. 19:24
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
Én valószínűleg az LMP-re fogok szavazni. Ez nem elég új erő neked?
2014. dec. 22. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!