Ki fog 2018-ban valami baloldali pártra szavazni? És miért nem a Jobbikra, mint új erőre?
"Ki fog 2018-ban valami baloldali pártra szavazni?"
Én biztos nem, mert ugyanaz a hungarofób, leamortizálódott banda lesz szinte biztos.
Az lmp meg még kérdéses addigra meg fogja-e tudni szólítani a vidékieket (vagyis engem is pl.), satöbbi, lesz-e nagyobb támogatottsága, mert amit idáig csináltak az önmagában kevés.
Már csak az kérdés megérjük-e 2018-at.
"A 21.-században Európában nem lehet a cigányokat nevelő táborba zárni"
Mégis csináltak valami hasonlót.
A Jobbik is baloldali, legalábbis a jobboldaliság legkisebb elemeit sem lehet felfedezni bennük.
Üdvözlettel: egy LMP-s.
A Jobbikot egyáltalán nem tartom szimpatikusnak, mert a demagóg politikájukkal éppen a legszerencsétlenebb, legszegényebb emberekkel játszadoznak, akik sajnos vakon megbíznak bennük. Én elhiszem, hogy Borsod megyében szörnyű a helyzet, de a II. világháború tökéletesen bebizonyította, hogy a szélsőségek nem valóak Európába.
Egyébként én is az MSZP-re fogok szavazni és szerintem többen tették volna ugyanezt, ha nem álltak volna össze a DK-val, mert sokak számára Gyurcsány még mindig taszító tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!