Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki fog 2018-ban valami balolda...

Ki fog 2018-ban valami baloldali pártra szavazni? És miért nem a Jobbikra, mint új erőre?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Ép eszű ember tudja hogy amit a jobbik akar és ígér azt nem lehet megcsinálni. A 21.-században Európában nem lehet a cigányokat nevelő táborba zárni és a zsidókat se lehet kitoloncolni.
2014. dec. 22. 19:56
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

"Ki fog 2018-ban valami baloldali pártra szavazni?"

Én biztos nem, mert ugyanaz a hungarofób, leamortizálódott banda lesz szinte biztos.

Az lmp meg még kérdéses addigra meg fogja-e tudni szólítani a vidékieket (vagyis engem is pl.), satöbbi, lesz-e nagyobb támogatottsága, mert amit idáig csináltak az önmagában kevés.

Már csak az kérdés megérjük-e 2018-at.

2014. dec. 22. 20:00
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

"A 21.-században Európában nem lehet a cigányokat nevelő táborba zárni"

[link]

Mégis csináltak valami hasonlót.

2014. dec. 22. 20:09
 14/23 Sertés ***** válasza:
34%
Mivel lényegében az összes hazai párt balos, szerintem mindenki rájuk fog. Én -kisebbik rossz alapon- a nemzeti balra (Jobbik) fogok. Az új mszp-re (fidesz) soha többé, a régire pedig max. kalasnyikovval...
2014. dec. 22. 20:48
 15/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,,,ezzel az elképzeléssel csak az a probléma: hogy mindenkinek más és másvalakit jelent a kisebbik rossz
2014. dec. 22. 21:07
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

A Jobbik is baloldali, legalábbis a jobboldaliság legkisebb elemeit sem lehet felfedezni bennük.

Üdvözlettel: egy LMP-s.

2014. dec. 23. 08:00
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
aki a baloldalra szavaz, az hazaáruló!
2014. dec. 23. 08:02
 18/23 A kérdező kommentje:
Egyedül a moma bìr jobboldali programmal...de bokros miatt...a jobbik programja full komcsi...fidesz 2.0, ìgy Köszi nem...
2014. dec. 23. 08:36
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, mi a baj Bokrossal, ő azon kevesek egyike, aki 24 éve ugyanazt mondja: kisebb állam kell, stb.
2014. dec. 23. 09:46
 20/23 anonim ***** válasza:
24%

A Jobbikot egyáltalán nem tartom szimpatikusnak, mert a demagóg politikájukkal éppen a legszerencsétlenebb, legszegényebb emberekkel játszadoznak, akik sajnos vakon megbíznak bennük. Én elhiszem, hogy Borsod megyében szörnyű a helyzet, de a II. világháború tökéletesen bebizonyította, hogy a szélsőségek nem valóak Európába.

Egyébként én is az MSZP-re fogok szavazni és szerintem többen tették volna ugyanezt, ha nem álltak volna össze a DK-val, mert sokak számára Gyurcsány még mindig taszító tényező.

2014. dec. 23. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!