Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek koalícióképes...

Szerintetek koalícióképes lenne egy magyarországi muszlim párt?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, mint pl. a keresztényeknél a KDNP, csak ez muszlim lenne. Pl. Magyar Muszlimok Pártja.

Ha már úgyis alakul a koalíció az MSZP és a Jobbik között, akkor esetleg hozzájuk csatlakozhatna szerintem. Magyarországon már több mint 50 ezer muszlim él, és dinamikusan bővül a számuk, így ideje lenne őket képviselni a Parlamentben is.

Ti szavaznátok egy ilyen pártra?

2017. febr. 4. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
0%

"És csak egy csőlátású ember nem látja, hogy önmagában az iszlám nem rossz, ahogy a vallások 99%-a* nem rossz. Az agresszív gyökerek terjesztik a rossz hírét, de bőven nem ez a fő jellemzője a muszlimoknak.

Nincs ezen mit oldalhosszú regényeket írni. Az első tény, amit valószínűleg senki nem tagad (5 vagy 50ezer, ország szempontjából teljesen mindegy). A második meg csupán az általánosító véglények számára érthetetlen."

Mindegy hogy röviden vagy hosszan írod le, látod hogy nem képesek felfogni. Szerintük egy melegekre tett csúnya megjegyzés már elég ahhoz hogy az imám és a teljes hallgatósága radikális legyen. Persze az nem gond hogy az ilyen hozzászólók naphosszat hallgatják a média iszlámellenes gyűlölködését, de ők nem lesznek ettől radikálisok :) Ja és persze szerintük Magyarországon nincs is iszlámellenes gyűlölködés, de ő maga állítja hogy az itteni muszlimok 7 %-a radikális, nulla bizonyítékkal :)

2017. febr. 8. 12:16
 62/80 anonim ***** válasza:

ZumBa1900

"KAMU, nincs állami szinten gerjesztett gyűlölködés, mire vered magad, mert épült egy kerítés meg volt egy népszavazás? Hagyd már magad!"

Na aki ilyet állít az egy aljas hazudozó. Még hogy nincs. Vezető politikusok, ellenzéki pártok nagyrésze jobbikkal az élen, állami média, kormányközeli média, jobbikhoz köthető portálok, stb stb. éjjel nappal megy az iszlámellenes gyűlöletkeltés de te tagadod. Persze egyetlen csúnya kijelentés miatt már az egész muszlim közösség radikális :)

Hozzád hasonlókkal nincs értelme vitázni mert csak a saját hülyeségedet ismételgeted.

2017. febr. 8. 12:27
 63/80 anonim ***** válasza:

Igen nyilván kizárólag a média találta ki, hogy az iszlám erőszakos. Valójában a szeretetről szól az egész. Végülis egy olyan ember volt a legszentebb prófétájuk, mint Gengis Khan. Végülis egy olyan vallás amiben a mai napig egyáltalán nem volt semmilyen reformációnak nevezhető folyamat. Amiben egyáltalán nincs szétválasztva az állam és a vallás, semmilyen szinten.

Továbbra is azt tudom mondani kedves iszlám szimoatizáns európai honfitársaimnak, hogy tessék kiköltözni egy iszlám többségű országba családostúl, mint keresztény, vagy akár ateista és kipróbálni. És akkor el van kerülve a hazug média, maradnak a puszta tények.

2017. febr. 8. 13:19
 64/80 anonim ***** válasza:
54%

Legszentebb próféta Gengis Khan? Húha, én hülye még azt hittem, hogy Mohammed..:D

Nem volt semmilyen reformáció? Húha, én hülye meg azt hittem, hogy a tucatnyi iszlám irányzat a különböző elgondolások miatt öli egymást, mint anno a katolikusok meg a protestánsok..

Nincs szétválasztva állam és vallás? Húha, majd szólok a szír haveromnak, hogy jobb, ha ő is tud erről.. Meg hogy nem tűrik meg a keresztényeket.. ja várj... ez csak nem megint általánosítás volt? JA DE!

2017. febr. 8. 13:30
 65/80 anonim ***** válasza:
Te tényleg ekkora hülye vagy? Azt írtam OLYAN MINT. nem azt hogy ő az. Édes istenem. Jólvan nyomhtjátok reggelig a mellédumálást meg a demagóg butaságokat, de már 1000x bebizonyosodott, hogy a multi kulti nem működik nagyban. Addig nem nyugszotok amíg nem lángol minden. Álomvilágban éltek.
2017. febr. 8. 13:43
 66/80 anonim ***** válasza:
Én is ismerek szírt meg izraelit is, meg egy rakás más nemzethez tartizót. Egyéni személyes példákat nem lehet rávetíteni egy egész vallásra vagy nemzetre, pont ez az általánosítás. Ebből semmilyen nesszemenő következtetést nem vonhatsz le, hogy neker van egy szír haverod. Nagyon benfentes vagy. A többi dolog is ostobaság amit írsz.
2017. febr. 8. 13:50
 67/80 anonim ***** válasza:

Jólvan, te sem érted amit én írok:D Szíriában külön van választva a vallás és az állam, valamint teljesen jól megvannak az ottani keresztények az ottani muszlimokkal.

De nekem oszt mindegy igazából, te sem vagy hátrébb demagógiában. Ha szerinted simán van töb bmint egymilliárd ember a világon, akik az erőszak vallását követik, ám legyen. Borzalmas világban élhetsz, de ok.

2017. febr. 8. 13:57
 68/80 anonim ***** válasza:

Nincsenek meg simán jól egymás mellet ez egy hazug baromság te meg elhiszed. A szétválasztás részt sem értetted. Én arról beszélek, hogy ha bekerül egy iszlám közösség egy másik nép országába egy darabig hízik, hízik aztán pártot alapít és be akar kerülni a politikai életbe is. Remélem nem akarsz keresztény példát erre felhozni a kdnp-vel mert kiröhöglek. Mindketten tudjuk, hogy az picit más. Az megint mellé beszélés, ha azt hasonlítgatod össze, hogy a keresztények mit műveltek 1100ban meg mit művelnek az arabok 2017ben. Az meg, hogy van kismillió ága még nem nevezhető reformációnak.

Továbbra is azt tudom mondani neked, hogy menj és költözz muszlim országba és nézd meg magad, addig csak felesleges szócséplés az egész, ilyen "ezt olvastam", "ezt hallptam", "van egy ismerősöm" szintű semmiség. Az említett szíriát most annyira nem ajánlom ismervén a körülményeket:)

2017. febr. 8. 14:05
 69/80 anonim ***** válasza:

KDNP meg a kereszténység :DD nos.. igen, a téma az, hogy egy vallás által átitatott ideológiára alapozzanak egy pártot... ennek a KDNP nem felel meg:D

De akkor mi van, ha be akarnak kerülni a politikai életbe? Mármint minden közösségnek szíve-joga képviselni magát, nem? Ha nem tetszik, nem kell rájuk szavazni, és ennyiben marad a dolog. Ez a demokrácia lényege. Akár a GYIKnak is alapíthatsz egy pártot..

2017. febr. 8. 14:14
 70/80 anonim ***** válasza:

Elég nehéz egy olyan közeggel együtt élni aki felette állóbnak gondolja a saját vallása álltal előírt törvényeket, mint azé az országét amelyikbe beteszi a lábát. Az meg külön pikantéria, hogy amint pici hatalnat érez ezt ráerőszakolja a környezetére.

Egyébként mi a multi kulti megvalósulásának etalonja? Szerinted ez melyik országban sikeres modell? Mert, ha a francia, angol vagy amerikai modellt sikeresnek érezzük ilyen szempontból, az elég nagy baj.

2017. febr. 8. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!