Szerintetek koalícióképes lenne egy magyarországi muszlim párt?
Olyasmire gondolok, mint pl. a keresztényeknél a KDNP, csak ez muszlim lenne. Pl. Magyar Muszlimok Pártja.
Ha már úgyis alakul a koalíció az MSZP és a Jobbik között, akkor esetleg hozzájuk csatlakozhatna szerintem. Magyarországon már több mint 50 ezer muszlim él, és dinamikusan bővül a számuk, így ideje lenne őket képviselni a Parlamentben is.
Ti szavaznátok egy ilyen pártra?
"Ehhez nem kell sok ész hogy lásd, a felmérés eredménye kicsit sem tükrözi a valóságot."
Márpedig simán tükrözi, mint ahogy hazánkban is van 4-6%-nyi szélsőséges nézeteket valló ember (zsidógyűlölő, homofób, hungarista, nemzeti radikális stb.), ugyanúgy valószínűleg a muszlimoknál is meg van az a pár %-nyi radikális ember!
Ahhoz nem feltétlenül kell robbantgatni vagy ISIS tagnak lenni, hogy valaki radikális nézeteket valljon, mint ahogy a körübelül 4-6%-nyi magyar radikális nézeteket valló sem mind MNA, pax hungarica vagy gárdatag, úgy a radikális szemléletű muszlimokból sem feltétlenül lesz pl. ISIS tag...
"Ha a világ egészét nézzük akkor a te számításaid szerint 110 millió radikális muszlim van, aminek azért lenne nyoma."
Hát van is nyoma, nézz már szét egy kicsit Istenem...
"Magyarországon pedig még ha az 50 ezer felet vesszük, akkor is közel 2000 radikálist jelentene."
Még fele annyi muszlim sincs, értsd már meg, a 2011-es népszámláskor, amikor még a kutya se piszkálta a muszlimokat, sőt Vonó Gabi szerint is az iszlám volt Magyarország jövője, hol volt az a sok muszlim? Miért csak kevesebb, mint 6 ezer ember vallotta magát muszlimnak? Mindenki rejtőzködik? Ez 80%-nyi titkolózó így is ... Na ne mond már!
"Mivel ennek sincs semmi nyoma kijelenthetjük hogy ez egy légbőlkapott fanatazmagória :) "
Nem légből kapott fantazmagória, hanem egy felmérés eredménye, csak te nem érted a radikális nézeteket valló és a terrorista közti különbséget!
"Mivel Magyarországon nem igazán vizsgálta senki, hogy az itt élő muszlimok közül hány fő radikális, ezért maximum csak a világ muszlimjai közti felmérésből kapott % alapján becsülhetünk egy értéket...."
"Korábban még arra hivatkoztál hogy a felmérést 200 országban végezték el, most meg azt hogy Magyarországon nem mérték fel. Pont Magyarország maradt volna ki :) "
Igen, lehet pont Magyarország maradt ki, mert 2001-ben még kevesebb ember vallotta itt muszlimnak magát, valami 3-4 ezer, ami a társadalom 0,03%-a szóval meglehet, hogy bennünket a muszlimok roppant kis száma miatt kihagytak!
"Egyébként úgy van ahogy a 38-as írta. A jelenlegi hazai iszlámellenes hangulatban a legkisebb dolog is bekerülne a hírekbe, mégsem hallani ilyesmit."
Éppen posztolt egy cikket amiben 2 magyar került pl. előzetes letartóztatásba, mert az ISIS-hez való csatlakozást fontolgatták, szóval nem tudom miről beszélsz!
Én ismerek egy-két magyarországi muszlim embert és a velük folytatott beszélgetések alapján csak alá tudom támasztani azt, amit Zumba1900 és beastmann mond!
Általánosságban véve ugyanolyan emberek, mint mi, de ha pl. a zsidó téma vagy Izrael szóba jön elég durva dolgokat mond az illető, a nem muszlim nőkre egyszer azt mondta, hogy disznók meg erkölcstelenek, hogy lefekszenek mindenkivel, amit nőként kikértem magamnak (azóta nem vagyunk jóban) de a homoszexuális emberekre is olyan kijelentéseket tett, hogy eldobtam az agyam, direkt nem idézem, mert nem akarok homofób és antiszemita gondolatoknak felületet adni, de sajnálatos, hogy mennyire meg tudja egy ember gondolkodását rontani a vallás!
ZumBa1900
"Márpedig simán tükrözi, mint ahogy hazánkban is van 4-6%-nyi szélsőséges nézeteket valló ember (zsidógyűlölő, homofób, hungarista, nemzeti radikális stb.), ugyanúgy valószínűleg a muszlimoknál is meg van az a pár %-nyi radikális ember!"
Akkor most valószínű vagy tényként közlöd? Ha tényként közlöd akkor látható nyoma is kellene hogy legyen, ahogy a hungarista, nemzeti radikálisok esetében van is.
"Ahhoz nem feltétlenül kell robbantgatni vagy ISIS tagnak lenni, hogy valaki radikális nézeteket valljon, mint ahogy a körübelül 4-6%-nyi magyar radikális nézeteket valló sem mind MNA, pax hungarica vagy gárdatag,"
Akkor azt kellene tisztázni mi számít neked radikálisnak?
"Hát van is nyoma, nézz már szét egy kicsit Istenem... "
110 millió ember esetében kicsit nagyobb nyoma lenne azt hiszem.
"Még fele annyi muszlim sincs, értsd már meg, a 2011-es népszámláskor, amikor még a kutya se piszkálta a muszlimokat, sőt Vonó Gabi szerint is az iszlám volt Magyarország jövője, hol volt az a sok muszlim? Miért csak kevesebb, mint 6 ezer ember vallotta magát muszlimnak? Mindenki rejtőzködik? Ez 80%-nyi titkolózó így is ... Na ne mond már!"
Már korábban is jelen volt ez az iszlámellenes hangulat, persze nem ennyire mint most. sokan valószínűleg nem válaszoltak mert nem kötelező. Kb 2-3 millió ember nem adott választ a vallási hovatartozásra vonatkozóan ha jól emlékszem. Az is benne van hogy sokan csak tanulni jönnek ide vagy dolgozni néhány évre. Egyébként az iszlám egyházaknak szerintem nagyobb rálátásuk van mint neked, igy nem tudom miért kellene megkérdőjelezni az ő számaikat.
"Nem légből kapott fantazmagória, hanem egy felmérés eredménye, csak te nem érted a radikális nézeteket valló és a terrorista közti különbséget!"
Légbőlkapott mert nem látom ezt a valóságban.
"Igen, lehet pont Magyarország maradt ki, "
Persze, minden országot megvizsgáltak csak Magyarországot hagyták ki:)
"Éppen posztolt egy cikket amiben 2 magyar került pl. előzetes letartóztatásba, mert az ISIS-hez való csatlakozást fontolgatták, szóval nem tudom miről beszélsz!"
Biztos ezt egy nyilvános oldalon teszik meg... Inkább két unatkozó hülye gyereknek tűnik, márha valóban igaz ez a hír. 2 ember pedig igencsak messze van a 7 %-tól .
"Akkor most valószínű vagy tényként közlöd? Ha tényként közlöd akkor látható nyoma is kellene hogy legyen, ahogy a hungarista, nemzeti radikálisok esetében van is. "
Ne kukacoskodj, hanem ismerkedj azzal a fogalommal, hogy BECSLÉS és akkor le fog esni!
"Akkor azt kellene tisztázni mi számít neked radikálisnak? "
Már fent leírtam, mi számít csak nem olvastad el figyelmesen, de akkor segítek (már amennyire a funkcionális analfabetizmuson lehet)
Idézem magamat: "Attól, hogy valaki radikális, még nem feltétlenül lesz belőle terrorista, érthetőbben Radikális ≠ Terrorista csupán olyan személyeket takar, akik szimpatizálnak a szélsőséges iszlamista nézetekkel..."
És akkor a gyengébbek kedvéért kiemelek egy mondatrészt a korábbi hozzászólásomból:
"érthetőbben Radikális ≠ Terrorista csupán olyan személyeket takar, akik szimpatizálnak a szélsőséges iszlamista nézetekkel..."
Kérdezted: "Akkor azt kellene tisztázni mi számít neked radikálisnak?" - OTT VAN A VÁLASZ, OLVASD EL!
"Már korábban is jelen volt ez az iszlámellenes hangulat, persze nem ennyire mint most."
Hol? Ez csak egy légből kapott állítás, olyannyira nem volt iszlám ellenes hangulat, hogy ideáig még a nagy magyar szélsőjobb is palesztin-barát volt, meg egyesek szerint az iszlám volt az ország jövője!
"sokan valószínűleg nem válaszoltak mert nem kötelező. Kb 2-3 millió ember nem adott választ a vallási hovatartozásra vonatkozóan ha jól emlékszem."
"Ha jól emlékszem" - akkor most annyi nem adott választ vagy kevesebb, vagy több, ez így már légből-kapott!
"Az is benne van hogy sokan csak tanulni jönnek ide vagy dolgozni néhány évre."
Persze, ezért lehet mondani, hogy nem 6 ezer hanem néhány ezerrel több!
"Egyébként az iszlám egyházaknak szerintem nagyobb rálátásuk van mint neked, igy nem tudom miért kellene megkérdőjelezni az ő számaikat. "
Azért kellene mert:
1. Minden közösség (főként a vallási közösségek) szeretik eltúlozni vagy legalábbis felfele kerekíteni a híveik számát, ez igaz a keresztény egyházakra is.
2. Az egyházak állami támogatásban részesülnek és ennek mértéke nem független a hívek számától és az adott egyház társadalmi súlyától!
3. Az egyház vezetői sem feltétlenül lehetnek tisztában a hívek számával, ha valós statisztikája lenne vagy nyilvántartása, akkor nem 20 és 50 ezres számokkal dobálózna, hanem kerek perecen elmondaná, hogy pl. 47617 tagja van az egyházunknak!
4. Egyébként 2010-ben összesen 917 ember adta oda nekik az egyházaknak adható 1%-ot (a 3,4 millióból akik rendelkeztek az 1%-al), ez kevesebb, mint 0,03%.
5. Ráadásul azért sem hihető, mert pl. van olyan muszlim vezető, aki 20 ezerről beszél, de lehetett már másiktól származó 50 ezeres becslésről is olvasni, szóval ez arra utal, hogy a muszlim egyházak sincsenek tisztában a híveik számával!
Egyébként pedig a 2-3 millió nem válaszoló lehet, hogy pl. ateista vagy vallástalan ember, mert olyat én rengeteget ismerek szóval erről ennyit!
"Légbőlkapott mert nem látom ezt a valóságban. "
Attól, hogy valamit te nem látsz vagy nem akarsz látni még úgy van!
"Persze, minden országot megvizsgáltak csak Magyarországot hagyták ki:) "
Először is nem azt mondtam, hogy pont magyarországot hagyták ki, hanem azt, hogy magyarországot lehet kihagyták, és veled ellentétben megindokoltam miért is gondolom úgy, azért mert itt kb. 0,03%-nyi muszlim élt a 2001-es népszámlálás szerint ami egy alacsony arány és lehet, hogy olyan országokat vizsgáltak, ahol nagyobb részarányú muszlim közösség él!
""Éppen posztolt egy cikket amiben 2 magyar került pl. előzetes letartóztatásba, mert az ISIS-hez való csatlakozást fontolgatták, szóval nem tudom miről beszélsz!"
Biztos ezt egy nyilvános oldalon teszik meg... Inkább két unatkozó hülye gyereknek tűnik, márha valóban igaz ez a hír. 2 ember pedig igencsak messze van a 7 %-tól ."
Ebből is látszik, hogy felületes vagy és el sem olvastad rendesen a válaszom illetve nem nézted meg rendesen a forrást, amit linkeltem, úgyhogy belinkelem megint:
IDÉZET A CIKKBŐL:
"Az alapos gyanú szerint a gyanúsítottak 2014 októberétől 2015 januárjáig a gyakorikerdesek.hu-n váltottak üzeneteket egymással az Iszlám Államhoz való csatlakozásról. Az egyik gyanúsított a másikat a csatlakozás módjára és leplezésére vonatkozó tanácsokkal látta el.
Egyikük 2015 januárjában Isztambulba utazott, hogy csatlakozzon a terrorszervezethez, azonban Törökországban letartóztatták és Budapestre visszatoloncolták. A másik gyanúsított szándéka is a csatlakozás volt, de erre "objektív okok miatt" nem került sor - írták.
Majd az egyik gyanúsított 2016 júliusában egy nyilvános Facebook-oldalon kommenteket helyezett el, amelyekben terrorcselekmények elkövetését helyezte kilátásba, illetve segítséget kínált az Iszlám Államhoz csatlakozni kívánó embereknek."
De itt egy másik kedves 42%-os, megkérdezhetem, mi a véleményed arról, ahogyan a MIK alelnöke beszélt a melegekről:
""Magyar Iszlám Közösség alelnöke: A homoszexuálisok Allah legmocskosabb teremtményei"
„És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük.”
Ezt a részt valahogy skippelted, na ez pl. radikalizmus, meg az is, hogy a hallgatósága nem küldte el a fenébe, na ott az a 7%!
És még valamire reagálnék:
"Ha tényként közlöd akkor látható nyoma is kellene hogy legyen, ahogy a hungarista, nemzeti radikálisok esetében van is. "
Van nyoma, ott a MIK alelnökének nyilatkozata vagy a 2 félnótás, akik ISIS tagokká akartak vállni, csak tudod itt már megint bakot lőttél, mert 6-10 ezer ember 7%-a az 3-700 fő, azok radikalizmusa nem olyan feltűnő, mint a hungaristáké vagy jobbikosoké! Erről ennyit!
A homoszexuálisokra a megrögzött Jobbikosok is ezt mondják. És a katolikus egyháznak is ez a véleménye, csak már nem hangoztatják:D Nem helyes, de ne csináljunk úgy, mintha ez csak a muszlimok véleménye lenne..
Van arab (szír) barátom, a zsidókra ő is harap, de semmi köze az iszlámhoz, egyáltalán nem vallásos a srác.. Ennek az ellentétnek politikai okai vannak, nem vallási.
"A homoszexuálisokra a megrögzött Jobbikosok is ezt mondják. És a katolikus egyháznak is ez a véleménye, csak már nem hangoztatják:D Nem helyes, de ne csináljunk úgy, mintha ez csak a muszlimok véleménye lenne.. "
Ha elolvastad volna rendesen a hozzászólásaimat, akkor láttad volna, hogy a jobbikosokat és hasonszőrű barátaikat is a radikálisok közé soroltam!
Zumbával és Beastmannal kell egyet értenem mindenben! Egy muszlim pártnak nem lenne itt se bázisa, de létjogosultsága, szerintem hamar elhalna a kezdeményezés!
Ennyi erővel akár azt is kérdezhetted volna, hogy miért nincs itt Sharia4Hungary mozgalom a Sharia4UK, Sharia4Belgium és hasonló szervezetek mintájára... egyébként ezeknek a szervezeteknek a puszta léte alátámasztja a Zumba1990 által írottakat, csak annyit tennék még hozá, hogy pl. a UK-ben a muszlimok körében is végeztek egy felmérést, ami szerint 40%-uk szerint a sharianak helyt kellene adni a Brit jogrendszerben...
(forrás: [link]
De még egy érdekesség:
"Twenty per cent felt sympathy with the July 7 bombers' motives, and 75 per cent did not. One per cent felt the attacks were "right"."
Azaz 20% érzett szimpátiát a julius 7-i (2005-ös londoni metrótámadás) terrortámadást elkövető tettének fő indítóokával ls 1% szerint még igaza is volt...
Zárójelben jegyzem meg, ki tudja, hányan szimpatizáltak vele valójában és hány szerint volt "igaza" a merénylőnek valójában, csak nem vallották be valódi preferenciájukat! Itt jobban elhiszem, hogy többségük eltitkolta, hogy mivel szimpatizál, mint a magyar muszlimok esetén végzett 2011-es népszámlálással kapcsolatban!
ZumBa1900
Ne kukacoskodj, hanem ismerkedj azzal a fogalommal, hogy BECSLÉS és akkor le fog esni!
Becslés aminek nincs köze a valósághoz.
"érthetőbben Radikális ≠ Terrorista csupán olyan személyeket takar, akik szimpatizálnak a szélsőséges iszlamista nézetekkel..."
Akkor úgy kérdezem hogy szerinted mi számít szélsőséges iszlamista nézetnek.
"Hol? Ez csak egy légből kapott állítás, olyannyira nem volt iszlám ellenes hangulat, hogy ideáig még a nagy magyar szélsőjobb is palesztin-barát volt, meg egyesek szerint az iszlám volt az ország jövője!"
Ja mert 5-6 éve mindenki szerette a muszlimokat :), de aztán hirtelen ez átment gyűlöletbe. Akkor is jelen volt csak nem ennyire.
"Ha jól emlékszem" - akkor most annyi nem adott választ vagy kevesebb, vagy több, ez így már légből-kapott!
2,5 millió. Ez is légből kapott?
"Persze, ezért lehet mondani, hogy nem 6 ezer hanem néhány ezerrel több!"
Honnan tudod. Ez így már légbőlkapott.
"1. Minden közösség (főként a vallási közösségek) szeretik eltúlozni vagy legalábbis felfele kerekíteni a híveik számát, ez igaz a keresztény egyházakra is."
Bizonyíték?
"2. Az egyházak állami támogatásban részesülnek és ennek mértéke nem független a hívek számától és az adott egyház társadalmi súlyától!"
Arra kíváncsi vagyok hogy az iszlám egyházak mennyi állami támogatást kapnak mikor nemrég még egyházként sem akarták őket bejegyezni. Szerintem a támogatás mértéke nulla közeli lehet.
"3. Az egyház vezetői sem feltétlenül lehetnek tisztában a hívek számával, ha valós statisztikája lenne vagy nyilvántartása, akkor nem 20 és 50 ezres számokkal dobálózna, hanem kerek perecen elmondaná, hogy pl. 47617 tagja van az egyházunknak!"
Mégiscsak nagyobb rálátásuk van mint neked.
"4. Egyébként 2010-ben összesen 917 ember adta oda nekik az egyházaknak adható 1%-ot (a 3,4 millióból akik rendelkeztek az 1%-al), ez kevesebb, mint 0,03%."
Ebből kiindulni ugyanúgy butaság mint a népszámlálási adatokból. 7 éves adat, és csak azokat számolja akik dolgoztak és nyilatkoztak.
"Attól, hogy valamit te nem látsz vagy nem akarsz látni még úgy van!"
Vagy azért nem látom mert légbőlkapott és nincs köze a valósághoz.
"Először is nem azt mondtam, hogy pont magyarországot hagyták ki, hanem azt, hogy magyarországot lehet kihagyták, és veled ellentétben megindokoltam miért is gondolom úgy, azért mert itt kb. 0,03%-nyi muszlim élt a 2001-es népszámlálás szerint ami egy alacsony arány és lehet, hogy olyan országokat vizsgáltak, ahol nagyobb részarányú muszlim közösség él!"
Ne beszélj mellé. Azt írtad 200 országot vizsgáltak ami nagyjából a világ minden országa. Amugy már is olyan amit nehezen tudok elhinni. Továbbá sok olyan ország van ahol sokkal kevesebb muszlim él mit Magyarországon szóval miért is hagyták volna ki?
"De itt egy másik kedves 42%-os, megkérdezhetem, mi a véleményed arról, ahogyan a MIK alelnöke beszélt a melegekről: "
A linket nem lehet megnyitni. Nem tudom hogy tényleg ezt mondta -e és ezekkel a szavakkal, de az biztos hogy az iszlám elutasítja az azonos neműek kapcsolatát. Ettől szerinted radikális lesz valaki? A legtöbb vallás ugyanígy elutasítja vagy akár ateisták is. Ők is radikálisok?
"Van nyoma, ott a MIK alelnökének nyilatkozata vagy a 2 félnótás, akik ISIS tagokká akartak vállni, csak tudod itt már megint bakot lőttél, mert 6-10 ezer ember 7%-a az 3-700 fő, azok radikalizmusa nem olyan feltűnő, mint a hungaristáké vagy jobbikosoké! Erről ennyit!"
MIk-es nyilatkozatról elmondtam a véleményem. A te felfogásod szerint nem 7 % radikális hanem 100% mert a muszlimok ezt alapbol elutasítják. És tedd hozzá a keresztényeket a zsidókat és még ki tudja hány embert.
"Becslés aminek nincs köze a valósághoz. "
Már megbocsáss de van köze a valósághoz, mert ez egy több országon át ívelő egy felmérés adatain alapuló becslés!
"Akkor úgy kérdezem hogy szerinted mi számít szélsőséges iszlamista nézetnek. "
Most engedd meg, hogy én válaszoljak, a homoszexuálisokat Isten leggusztustalanabb teremtményeinek nevező nyilatkozatot kimondó ember nem radikális?
A 21. században élünk ember, igen aki nem képes legalább csak békénhagyni pl a homoszexuális embereket az radikális, legyen az keményvonalas katolikus, jobbikos vagy muszlim...
Tudod, az oké, hogyha neki van egy véleménye, legyen, de legalább akkor csendben maradna vele, de ehelyett inkább gyűlölködő nyilatkozatot tett és a hívei akik hallgatták egy szóval sem mondták, hogy ne haragudj ezt nem kellene - szóval igen ez már radikalizmus!
"Ja mert 5-6 éve mindenki szerette a muszlimokat :), de aztán hirtelen ez átment gyűlöletbe. Akkor is jelen volt csak nem ennyire. "
Aha, persze, hol? Valami bizonyíték esetleg, mert így csak állitól valamit, de nem támasztod alá, kicsit unalmas, hogy úgy válaszolgatunk neked, hogy te semmiféle forrást vagy ehhez hasonlót nem hozol fel a szavaid igazolására, csak kb annyit mondasz, hogy "nincs igazad, meg ez nem így van"
"""Ha jól emlékszem" - akkor most annyi nem adott választ vagy kevesebb, vagy több, ez így már légből-kapott!
2,5 millió. Ez is légből kapott?
"Persze, ezért lehet mondani, hogy nem 6 ezer hanem néhány ezerrel több!"
Honnan tudod. Ez így már légbőlkapott. ""
AHA JÓL VAN, SZÓVAL TE HASRAÜTÉSSZERŰEN MONDHATOD, HOGY 25-50 EZER MUSZLIM VAN AKÁR A MÁSOK ÁLTAL HOZOTT SZÁMADATOKAT IGNORÁLVA, DE HA MÁS TESZI UGYANEZT AKKOR MEG MEGSZÓLOD, HOGY LÉGBŐL-KAPOTT AMIT MOND!
NA MESÉLJ MÉG!
""1. Minden közösség (főként a vallási közösségek) szeretik eltúlozni vagy legalábbis felfele kerekíteni a híveik számát, ez igaz a keresztény egyházakra is."
Bizonyíték? "
Ja, ezt minden hülye tudja, egyébként pedig mielőtt még bizonyítékot kérnél mutass már nekem bármiféle felmérést vagy hiteles bizonyítékot arra, hogy Magyarországon 25-50 ezer muszlim él, mert se a népszámlálási sem pedig az 1% SZJA felajánlásokból nem tűnik ki, hogy olyan rengeteg muszlim lenne!
" Arra kíváncsi vagyok hogy az iszlám egyházak mennyi állami támogatást kapnak mikor nemrég még egyházként sem akarták őket bejegyezni. Szerintem a támogatás mértéke nulla közeli lehet. "
Legalább NE HAZUDJ! Vagy ha tájékozatlan vagy, akkor ne reklámozd!
Az iszlám hazánbkan már 100 éve törvényes Vallási Felekezet, 1916-ban lett törvényesen elismert felekezet és ha megnézed a magyarországon a vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény Melléklete szerint az Országgyűlés által elismert magyarországi egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek listáját (27, tételesen)
(link: [link]
Akkor 2 muszlim felekezetet is találsz köztük, szóval nem ártana utána nézni, mielőtt beszélsz!
"Mégiscsak nagyobb rálátásuk van mint neked. "
Bocsi ez nem ÉRV, szóval akkor higgyem el, hogy 50 ezer muszlim van mert Bolek Zoltán azt mondja? Menjél már!
Kezdjük ott, hogy még egységes álláspontjuk sincs arról, hogy hányan vannak, egyik 20 ezerről a másik 50 ezerről beszél....
Ennyi erővel higgyem el, hogy pl. a békementen 1 millióan voltak, mert a szervező azt mondta és "neki mégiscsak jobb rálátása van, mint nekem"
Menjél már!
Akkor miért nem vallotta magát muszlimnak több ember, mint 6 ezer, 18-44 ezer fő nem merte 2011-ben felvállalni a vallását? Mire alapozod ezt? Bizonyíték?
""4. Egyébként 2010-ben összesen 917 ember adta oda nekik az egyházaknak adható 1%-ot (a 3,4 millióból akik rendelkeztek az 1%-al), ez kevesebb, mint 0,03%."
Ebből kiindulni ugyanúgy butaság mint a népszámlálási adatokból. 7 éves adat, és csak azokat számolja akik dolgoztak és nyilatkoztak. "
- kezdjük ott, hogy nem butaság kiindulni, mert a népszavazás és az 1% SZJA felajánlás jó indikátora annak, hogy hány muszlim élhet hazánkban!
Azt meg kétlem, hogy egy olyan öntudatos csoport, mint amilyenek a muszlimok, pont nem ajánlanák fel az 1%-ot az egyháznak, szóval 25-50 ezerből biztosan sokkal több 1%-nak kellett volna érkeznie!
Nos az, hogy 7 éves adat, csak egy dolog, lehet többen lettek 1-2 ezerrel, de mondj már nekem bármilyen okot ami alapján azt lehetne feltételezni, hogy 7 év alatt sokkal több muszlim állampolgára lett az országnak?
"Vagy azért nem látom mert légbőlkapott és nincs köze a valósághoz. " Van köze a valósághoz, elég volt egy buta újságíró, aki Mohhamed karikatúrát rajzolt Dániában és az egész iszlám világban Dán zászlókat égetve toporzékolva mentek ki a muszlimok ezrével az utcára a rajzoló kivégzését követelve, még vérdíj is van a fején, mint ahogy Geert Wildersnek is, aki egy iszlám és EU szkeptikus politikus szóval miről beszélünk?
"A linket nem lehet megnyitni. Nem tudom hogy tényleg ezt mondta -e és ezekkel a szavakkal, de az biztos hogy az iszlám elutasítja az azonos neműek kapcsolatát. Ettől szerinted radikális lesz valaki? A legtöbb vallás ugyanígy elutasítja vagy akár ateisták is. Ők is radikálisok? "
A cikk címét beírva te is megtalálnád a googleön 5 másodperc alatt, ha akarnád, de inkább homokba dugod a fejed!
"az iszlám elutasítja az azonos neműek kapcsolatát. Ettől szerinted radikális lesz valaki?"
Nem, nem feltétlenül ettől lesz radikális valaki, de ha már mint vallási vezető emberek előtt szónokol és kimond ilyen szavakat, hogy:
„És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük.”
Az már igen, radikális aki radikalizálja az őt hallgatókat és a vallással le is alacsonyítja ezeket az embertársainkat!
Úgy látom te FEL SE FOGOD, hogy egy vallási vezető szájából mekkora súlya van ezeknek a szavaknak, csak hadoválsz itt össze-vissza másokra mutogatva!
"MIk-es nyilatkozatról elmondtam a véleményem. A te felfogásod szerint nem 7 % radikális hanem 100% mert a muszlimok ezt alapbol elutasítják. És tedd hozzá a keresztényeket a zsidókat és még ki tudja hány embert."
Ez itt pedig kiforgatása a korábbi hozzászólásoknak, mert más súlya van annak, hogy egy ember helytelennek gondolja a homoszexualizmust, de eltűri a melegeket és nem uszít nyilvánosan ellenük és más súlya van, ha ezt egy felelősséggel terhelt vallási vezető -imám mondja és ebben az esetben pedig a hallgatóságnak kutya kötelessége lett volna odaszólni, hogy "nem így van az komám, 21. században élünk, álljál le az uszítással Allah házában" - de nem így tettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!