Ti mennyire tartjátok hitelesnek Vona Gábort, és a Jobbikot?
Én erősen szimpatizálok/szimpatizáltam a párttal de mostanra kicsit megingott a bizalom...
Ugye Vona Gábor és a párt elég sokszor hangoztatta, hogy őket nem a hatalom érdekli, mégis kijelentette: Ha nem nyer a Jobbik 2018-ban lemond...ez így kicsit fura nekem!
Azt is kijelentette: Ha kiderülne, hogy zsidó vagyok,lemondanék...most pedig itt volt az a Hanuka alkalmából tett üdvözlő levél...
Teljesen elfordult a radikálisoktól, a magyar gárdától...értem én,hogy a radikalizmussal csak 10-15%-ot lehet elérni, de lehet ezt már késő most felismerni.
Ami pedig az egyik legfurább dolog a számomra...Korábban a Jobbik "kamaszkorban" volt...ez lett volna a radikalizmus, de evidens, hogy egy kamaszkorban lévő párt kénytelen lett volna Magyarország kormányzására, ezzel pedig kicsit azokat köpte szembe, akik korábban a Jobbikra szavaztak...
Valamint: Szerintem a Jobbikban nincsenek igazi szakember..Z.Kárpát Dániel foglalkozik a devizahitelesekkel, de úgy tudom semmi ilyen képesítése sincs...ahogy nincs a pártban, egészségügyi szakember sem...Lukács László a "szakember" de neki sem ez a képesítése...és sok embernek így hiteltelen az egész...
Szerintem egyáltalán nem az, egyszer kiposztol egy évvel korábbi videót, amin arról beszél a közgyűlésen, hogy mikor lesz valaki, aki a kijön a lövészárokból és nem támadják őket folyton, erre jött Medgyessy a nyilatkozat, rá két nappal a Jobbik teljesen elutasít bármilyen együttműködést.
Most akkor mi van???
Fogalmam sincs hogy miért törölték a válaszom, szerintem nincs benne semmilyen kifogásolható dolog, ezért leírom újra.
Nálam azzal ásta el magát végleg Vona, hogy a bevándorlópárti bal oldal mellé állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!