Ellenzékiek! Ti kire szavaztok 2018-ban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves vagyok, így 2018-ban először járulhatok majd a szavazófülkékhez. A napokban gondolkoztam rajta, hogy vajon ma kire tenném le a voksom, és elég tanácstalan vagyok. Fidesz mindenféleképpen kilőve, mert hányok tőlük, de az ellenzékiek között se találtam egyelőre olyanokat, akikre teljesen nyugodt szívvel le tudnám tenni a voksot, viszont mindenképp szeretnék majd szavazni. Szóval akik nem Orbánékra nyomnak '18-ban a ti voksotokat ki fogja megkapni, és legfőképpen MIÉRT? Mi fogott meg titeket leginkább a választottatok programjából?
(Flamelést, személyeskedést légyszi kerüljétek, tényleg csak az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi -természetesen tények alapján-, hogy szerintetek ki lenne a legjobb döntés)
2017. jan. 17. 22:01
21/24 anonim válasza:
Fogós kérdés. Egyenlőre nem tudom.Nincs reális alternatívája Orbánnak. Sajnos. Én a Fideszre semmi esetre nem szavazok,mert nagyon elhasználódott,amortizálódott erkölcsileg a párt. Talán az Orbán nélküli Fidesz ha megújulna,akkor lehetne valami újat hozniuk.A bal oldal siralmas,de a Jobbik is nagyon "lapít" mostanában.
22/24 anonim válasza:
Én a Jobbikra. Ők képviselik egyedül a fiatalok érdekeit.
23/24 anonim válasza:
Előző vagyok. Kiegészítés: a jelenlegi pártok közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!