Mi alapján döntitek el, hogy melyik pártra szavaztok?
Ha egyikre sem szavaztok, akkor milyen lenne az, amire leadnátok a voksotokat?
Ha már szavaztok, azért szavaztok, hogy ne az ellenoldal kerüljön hatalomra?
Akik szavaznak,el tudnának képzelni valamilyen jobb pártot? Milyen ideológiát képviselne az a párt?
Ha tényleg lenne ilyen akkor szerintem az ország háromnegyede az ötödik mezőt ikszelné be.
Ezért nincs ez...
"Mi alapján döntitek el, hogy melyik pártra szavaztok?"
Akinek legjobban egyetértek a programjával.
"Ha már szavaztok, azért szavaztok, hogy ne az ellenoldal kerüljön hatalomra?"
Azért is, tehát nem szavaznék egy 1%-os pártra hogy elvesszen a szavazatom. De nem ez a legfontosabb szempont!
"Akik szavaznak,el tudnának képzelni valamilyen jobb pártot? Milyen ideológiát képviselne az a párt?"
Nem az ideológia a fontos, de ha mondanom kell valamit akkor konzervatív, keresztyénszociális (kérlek NE keressetek párhuzamot mai pártokkal, nem belőlük indultam ki...)
Egyikre sem szavaztam soha, amióta megvan a szavazati jogom, pusztán azért mert még nem alakult meg az a párt, amire azt mondhatnám egye fene jár egy esély nekik, és ez így is lesz míg meg nem alakul a számomra szimpatikus.
24/F
Haha, a 4-essel egyetértek.
Én sem szavaztam még.
23/F
Olyanra szavazok, melynek a programjával egyetértek, ha ilyen nincs akkor olyanra, amelyik az ellentábort képviseli az általam kevésbé kívánttal szemben.
Az általam elképzelt ideális párt piac és versenypárti, következetes és korrupciómentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!