Várjátok a választásokat? Kire szavaztok?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ki fog nyerni ?2014. ápr. 1. 13:50
1/8 anonim válasza:
Csak az eredményre vagyok kíváncsi, nem megyek szavazni, mert nem rajtam fog múlni hogy ki nyeri meg.
Egyébként a nyugdíjasok miatt meg a rezsicsökkentés megtartásáért, már most biztos hogy a Fidesz fog ismét nyerni SAJNOS
21F
2/8 anonim válasza:
Én már azt várom, hogy vége legyen, már nagyon elegem van ebből a felhajtásból és a sok anyázásból.
3/8 anonim válasza:
Èn nem tudok elmenni, de ha tehetnèm biztos nem az MSZP-re vagy haverpártjára szavaznék.
4/8 anonim válasza:
én csak abban vagyok biztos kire nem, az pedig a fidesz és a jobbik (rosszabbik) lesz, a kétfarkú kutyákra akartam de a szemét fideszes bíróság túl nagy konkurenciát látott bennük a fideszhez így nem engedte be őket,zöltek vagy összefogás csapata
5/8 anonim válasza:
Hát, az eredményre kíváncsi vagyok.
6/8 anonim válasza:
# 1/5
Első!
Nem az a megoldás, ha nem mész szavazni. Úgy gondolod, hogy a Te szavazatod nem számít?
És ha még több százezren gondolkodnak így? Ugye az már nem kevés?
Szerintem menj el és szavazz az általad kisebb rossznak tartott, de parlamentbe bejutni képes pártra.
7/8 anonim válasza:
Én is abszőlút így gondolom, hogy senki nem maradhat otthon. Senki ne gondolja, hogy a saját szavazata nem számít, mert igenis minden egyes szavazattal el kell mondanunk, hogy nem tetszik ami jelenleg folyik a országban! Kérek mindenkit, hogy aki nem otthon tölti a vasárnapot, az jelentkezzen át oda ahol el tud menni szavazni és mindenki menjen el! Mondjuk el a véleményünket , mert minden szavazat számít!
8/8 anonim válasza:
Most az a legfontosabb, hogy mindenki aki tud menjen el szavazni, mert aztán mit lehet tudni, mikor lesz rá legközelebb alkalom. Lehet, hogy 4, de lehet hogy csak 40 év múva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!