Kire szavaztok jövőhéten és miért?
Jobbikra.
Eleve a konzervatív értékrend áll hozzám közel, és ez a kormány számomra csalódás volt, hiszen a 2/3-dal sokminten elmulasztottak.
Alapvetően nem értem, mért kérdezik ezt meg naponta többször. Oké jó dolog a kíváncsiság egy bizonyos szintig, de nem tudom mi abban a jó, ha az ember tudja, hogy számára x vadidegen ember kire fog szavazni. Statisztika felállításához, előzetes eredmény jóslásához nagyon kevés egy-egy ilyen kérdésnél a válasz, így felesleges levonni következtetéseket az itteni válaszok alapján.
7-én már úgy is lehet majd tudni az eredményeket, ezt az 1 hetet meg szerintem mindenki kibírja már.
Én bízom benne, hogy eljön végre a megváltás és a Jobbik fog nyerni! Itt az idő, hogy Magyarország felszabaduljon!
Hogy a magyar emberek ne kényszerüljenek idegenföldre.
Hogy a nyugdíjasok, ne kényszerüljenek ki az utcára.
Hogy a magyar embernek ne kelljen félnie a cigányoktól a saját hazájában.
Gyökeres változás kell ide, remélem a Jobbik helyre hozza hazánkat, mert a Fidesz és az MSZP az elmúlt 24 évben bebizonyította, hogy csak tönkre tudják tenni az országot.
Magyarország Jobban Teljesít? Miben? Az eladósodásban?
Emberek kapjatok észhez és szavazzatok a Jobbikra, hogy feltudjunk lélegezni ennyi idő után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!