Ellenzékiek! Ti kire szavaztok 2018-ban?
Sziasztok! 18 éves vagyok, így 2018-ban először járulhatok majd a szavazófülkékhez. A napokban gondolkoztam rajta, hogy vajon ma kire tenném le a voksom, és elég tanácstalan vagyok. Fidesz mindenféleképpen kilőve, mert hányok tőlük, de az ellenzékiek között se találtam egyelőre olyanokat, akikre teljesen nyugodt szívvel le tudnám tenni a voksot, viszont mindenképp szeretnék majd szavazni. Szóval akik nem Orbánékra nyomnak '18-ban a ti voksotokat ki fogja megkapni, és legfőképpen MIÉRT? Mi fogott meg titeket leginkább a választottatok programjából?
(Flamelést, személyeskedést légyszi kerüljétek, tényleg csak az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi -természetesen tények alapján-, hogy szerintetek ki lenne a legjobb döntés)
"Egy kicsit le vagy maradva. Vona most vett 180 fokos fordulatot, az eddigi elveit a kukába dobta, lassan inkább lehet baloldalinak nevezni mint jobbosnak. A Jobbiknak reszeltek, ha valahogy távozásra bírják Vonát és vissza hoznak olyan régi arcokat mint Novák Előd akkor van esélyük visszatérni oda ahol voltak, kormányt váltani viszont így se fognak még. Ha Vona marad akkor a Jobbiknak totálisan reszeltek, 5-10% között lesznek jó esetben. Vona azt hitte, úgy tud balra húzódni, hogy közben megtartja a (szélső)jobboldali szavazóit, nem sok észre vall ez mit ne mondjak :D "
Majd az idő eldönti ;)
Szerintem pont a Novák Előd félék teljesen a teljesen vállalhatatlanok. Nekem ettől sokkal szinpatikusabb lett Vona, hogy az ilyen senkiknek ajtót mer mutatni. Azért fordult szembe az elveivel, mert már nem zsidóznik nyíltan? :D Milyen értékrendről beszélünk? És nem a nemzeti érzelmekkel van bajom, mert a maga elveivel Toroczkai is egy intelligens ember. Nem értek vele eggyet sok dologban, de attól még az. Vagy ott van Volner János. Érdekes velük tud együtt dolgozni Vona. A söpredéket, a primitív aggresszorokat, tehetségteleneket, igenis ki kell szórni. Nem lehet hosszabb távon pártot alapozni Romantikus Erőszak koncerteken részegedő alakokra. Én azt mondom 2018-ra simán beérik amit Vona elkezdett. Nyerni nem fognak, de néhányan átszavaznak, aki régen balos volt, az tuti.
"Azért fordult szembe az elveivel, mert már nem zsidóznik nyíltan? :D"
Akár:D
Ha valaki képviseli az egyik oldalt, aztán másnap már az ellentétes oldalt az egy hiteltelen ember.
Egyébként nem az a probléma, hogy nem zsidózik. Gyanítom nem követed annyira a tevékenységét mint én, de idővel te is látni fogod, hogy Vona vagy megőrült vagy megvették, más magyarázat nincs. Ha Cukigabi ilyen mértékben megvilágosult akkor új pártot kéne alapítani az új eszméivel, nem pedig egy már létező, saját ideológiával rendelkező erősen jobboldali pártnak azt mondani, hogy mától mindenki bal oldali lesz.
"A söpredéket, a primitív aggresszorokat, tehetségteleneket, igenis ki kell szórni. "
AKKOR VONA ÖNMAGÁVAL KEZDHETI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!