Mi a véleményed Hitlerről?
igen ez szép is jó,közbe fogták Marx tanait,átkonvertálták kultúrába.értsd:rassz,nem,kultúra,vallás.és ebből mi jött ki? mindig is osztályharc volt,csak nem gazdasági,hanem kultúrális.mi a megoldás arra ha az európai elnyomó alapból? ki kell színesíteni az országaikat.mi a megoldás arra hogy a heterók privilégiumokkal rendelkeznek? támogatni kell a transzikat,melegeket. mi a megoldás arra ha a keresztények elnyomók? tele kell rakni muszlimokkal az országaikat/szomszédságaikat.
szóval az általd nagyra tartott baloldal jelenleg a föld legnagyobb szociális transzformációját hajtja végre.nem jó értelemben....
Egyébként a jobboldali világsajtó az,ami a multikulturalizmust hirdeti,de mindegy.
De ne,ne nézd meg,hogy Amerikában mi van,mert felnyílna csipád.
Elvakult jobber vagy,sajnálom. Komolyan nem érted. Multikulturalizmus nem egyenlő a Marx-féle internacionalizmussal. Az internacionalizmus nemzetközi összefogást jelent,a multikulturalizmus pedig olvasztótégelyt. És hol van olvasztótégely? A Nyugaton,ami fullon van jobboldaliakkal.
A világsajtó is multikulti,az is a jobboldal kezében van.
Az összes felhozott példa,tehát keresztény-hetero-fehér-család-elleneség mind a jobboldalra jellemző. Vagy mit gondolsz,a 1990ig miért nem voltak melegbárok vagy melegjogi aktivisták Kelet-Európában? Na ugye....
"Hitler volt Európa megmentője,ha nem ölet meg kb. 5.6 milka zsidót,akkor ma sokkal nagyobb baj lenne a közel-keleten."
Nem tisztem védeni, de lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, szerintem nem merít ki semmit. Sokkal nagyobb bajban valószínűleg nem lennének a palesztinok és a közel-keleti országok (legutóbb pár napja gyilkolt meg tucatnyi szíriai katonát a Közel-Kelet egyetlen demokráciája, az Iszlám Állam vereségét látván). Inkább máshol, Európában alakultak volna másként a dolgok, de sokkal rosszabb itt se nagyon lehetne, most is a háttérhatalom uralja Európa nagy részét.
Kérdező, te meg jobboldal-fóbiában szenvedsz. Én a baloldalt utálom hasonlóan, csak nekem igazam van, a baloldal sosem tett itt semmi jót, az országot is ők adósították el. Jobboldaliság, azaz hazafiasság nélkül viszont nem tanácsos politizálni.
"mert mi van ott? éltünk kint a családdal,mesélj.azt látom hogy a baloldali Obamajom és pajtásai mindent elkövetnek azért hogy egy multikulti borzalom legyen az Államokból..."
1. Olvasztótégely,az van ott...
2. Obama jobboldali.
3. Évtizedek óta egy multikulti az egész,akkor mi a tökömről beszélsz?
igen.mint nemzet.de 1 kultúra volt ott.az amerikai.1965 ben meg multikulti vonalat kezdték...
és mesterségesen viszik a latinókat befele.véletlen se kell nekik asszimilálódni.
"Kérdező, te meg jobboldal-fóbiában szenvedsz. Én a baloldalt utálom hasonlóan, csak nekem igazam van, a baloldal sosem tett itt semmi jót, az országot is ők adósították el. Jobboldaliság, azaz hazafiasság nélkül viszont nem tanácsos politizálni."
Te tényleg ennyire #### vagy?
Igen,eladósították,ahogy a jobberek is.
Egyébként,válaszold már meg,hogy a jobboldal mióta jelent hazafit? Mert szerintem soha sem jelentette azt. Nacionalizmus,patriotizmus mind baloldali eszmék... mint mondtam az összes forradalmár baloldali,azaz nacionalista,hazafi szellemű volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!