Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mondhatjuk hogy szellemi...

Mondhatjuk hogy szellemi elnyomás van az országban?

Figyelt kérdés

Komoly büntetéseket szabnak ki

-Ha valakit elkapnak egy kis tasak marihuánával, saját célú felhasználásra

-Engedély nélküli éles pisztoly birtoklásáért(Eleve olyan kritériumai vannak az engedélynek amit nem is lehet teljesíteni egyszerű emberként mert úgyis elbuktatják az illetőt, ezért van sok feketén birtokolt fegyver)

-Aki egy kicsit is csal, legyen az áfa adó megkerülés, jól megruházzák érte

Már ott tart a törvény hogy figyelni kell nehogy, vétség legyen mert, ahelyett hogy először kérdeznének majd mérlegelik a vallomást, már előre tudják milyen mértékű a büntetés, kvázi jobb nem is mentegetőzni.

Azért gondolom hogy nagyon túl van szabályozva az egyszerű ember joga, és életkörnyezete, hogy véletlenül se tegyen kárt senki az ország rendjében, kialakult hierarchiában.

Egyébként ez az én véleményem egy része amiket túlzónak látok, kíváncsi vagyok más megítélésére is hogy számára miben nyilvánul meg az elnyomás.

2017. jan. 8. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Most azért van szellemi elnyomás, mert nem drogozhatsz, nem szaladgálhatsz fegyverrel, mint valami helyi seriff és nem lophatsz?

Ezért?

2017. jan. 8. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket csak helyeslem, egyáltalán nem érzem, hogy el lennék nyomva.
2017. jan. 8. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem egészen értem. Hadd drogozzon, lopjon, "fegyverkezzen" mindenki? Akkor jobb lesz?
2017. jan. 8. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:

"Már ott tart a törvény hogy figyelni kell nehogy, vétség legyen mert, ahelyett hogy először kérdeznének majd mérlegelik a vallomást, már előre tudják milyen mértékű a büntetés"

Azért ez nem így működik, de a törvény nem ismerése nem mentesít a büntetés alól.

2017. jan. 8. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
"Aki egy kicsit is csal, legyen az áfa adó megkerülés, jól megruházzák érte " Téged ruháztak meg ezért? Vagy a kifejezés jelentését nem ismered csak használod?
2017. jan. 8. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szellemileg eléggé el vagy nyomódva! Nem kéne annyit füvezni!
2017. jan. 8. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Hat ahogy draga kurmanyunk uldozi a fuvet az egy vicc

Fegyver meg azert nem lehet nallad mert ez nem amerika meg szvsz minden kormany fel h elege lesz az embereknek a lopasbol es lenyirjak oket(most legrosszabb esetbe kimegy 50-100ezer ember tuntetni es hazavarja a rendorseg...kepzeld el ezeket berettaval...elegge veszelyes lenne az ellensegnek)

Adot meg csak az csalhat aki fideszes

Multkor volt egy cikk h egy hajlektalan bacsit megbuntettek mert a festmenyeit arulta az aluljaroban es nem adozott meg ilyen kotscogsegek

De bezzeg a meszinek meg az arpinak nincs szuksege adozni

Pedig lenne mibol

Udv a droidok orszagaba

2017. jan. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!