Gyurcsány, Mesterházy fel tudná szabadítani a magyar népet az elnyomás, zsarnokság, kizsákmányolás alól?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 21:52
2/26 anonim válasza:
"elnyomás, zsarnokság, kizsákmányolás"
Ha ismered a magyar történelmet, akkor ez a XXI. századra erős túlzás... Bár mondjuk trollszagot érzek, de nem tudom hogy képzelődöm-e.
3/26 anonim válasza:
Persze, aztán még nagyobba taszítaná a népet. :D
4/26 anonim válasza:
Na már csak ők hiányoznak ide, a baloldali összefogás a húsosfazékért...
5/26 anonim válasza:
Hát persze.......hogy igen, te kis böszme!
6/26 anonim válasza:
Hagyd már őket, lejárt lemez. Itt a "nép" fog ítélkezni.
7/26 anonim válasza:
Ők a legkevésbé.Ráadásul a nyomort még egy jó adag migránssal is tetőznék.
8/26 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, akkor életük hátralevő részét Vityával töltenék el egy sötét cellában.
9/26 turosbukta01 válasza:
Kis boszmem,meg nagyobba taszitana,none a korrupcio stb,ezen ket szemely alkalmatlan lenne egy orszag vezetesere.
10/26 Blenderman válasza:
Sajnos egyik politikusnak sem áll módjában (némelyiknek szándékában se, mint a kérdésben említett személyeknek), mert mindannyian csak bábok, akik egy világméretű háttérhatalmat szolgálnak ki. Van amelyik csak pozíciójának megtartásáért teszi, van amelyik önként és dalolva is kiszolgálja őket, mert olyan a lelki világuk. Ha pedig akad jószándékú politikus, az nem rúghat labdába olyan mértékben, hogy változás legyen. Egy megoldás lenne, ha mindenki felébredne, és átlátná, hogy az egész politikának és a médiának az a célja, hogy összezavarja és összeugrassza a népet. Nem csak nálunk. Aztán hogy a "felébredésünktől" pontosan hogyan lenne nekünk jobb, azt én sem tudom, de szerintem abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az eddigi gondolkodásmódunk semmi jóra nem vezetett, ebből az következik, hogy változtatni kell, legalább a hozzáállásunkon, és elgondolkodnunk azon, hogy a minket érő hírek milyen érzést váltanak ki bennünk, és szükségünk van-e ezekre az ingerekre, vagy csak fölöslegesen árnyalják be a hangulatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!