Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány, Mesterházy fel...

Gyurcsány, Mesterházy fel tudná szabadítani a magyar népet az elnyomás, zsarnokság, kizsákmányolás alól?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 21:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hahahahahaahaaaahaaa!
2016. márc. 3. 14:03
 12/26 anonim válasza:
100%
NEM!!!!
2016. márc. 4. 07:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Pfúj, mocskos gyilkosok, hazaárulók!
2016. márc. 4. 13:04
 14/26 PrometheusDS válasza:
100%
Aki ilyet kérdez,az agyilag nem normális. Orbán jobb szándékú,de még ő is mindenfelé falakba ütközik a világot háttérbő irányító cionista háttérhatalom részéről.Te hol voltál,mikor ők kormányoztak,és kiárusították meg szétrabolták az országot?Őserdőben éltél,vagy csak most születtél ide?
2016. márc. 5. 06:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind zsidók és a nem zsidók vesztét akarják. De olykor a saját fajtájukat is feláldozzák, ha hasznuk származik belőle.
2016. márc. 5. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem áll szándékukban. Ez beleillik az ő elképzeléseikbe is.
2016. márc. 5. 14:26
 17/26 anonim ***** válasza:
Sajnos a baloldalon nincsen kormányzó-erő. Szétverték illetve maguk is erodálódtak. Legnagyobb baj, hogy az EU-t is devalválták (pedig sokat értéktelenedett magától is), pedig az Unió volt az egyetlen fék és kontroll ami még működött egy kicsit. Nálunk nem ellenfelek a két oldal politikusai, hanem ádáz ellenségek, akiket ki kell irtani mellőlünk. Ez szörnyű baj, mert az ellenség-képek megalkotására megy el az energia, ahelyett hogy a felemelkedésre fordítanák. Ha nincs ellenzék, akkor nincsen csősz, akkor mindent ellophatnak gátlástalanul. Ha bármilyen színű új kormány alakulna, képtelenek lennének belátható időn belül jelentős változást előidézni, mert a "kakát" már bebetonozták. Jajj neked Magyarország! Ha bárki puskát fogna ránk, senki nem jönne a segítségünkre. Belül is baj van, és kívül is sok a másképp gondolkodó. Én már semmiben sem reménykedek, csak abban, hogy Isten oltalmával nem lesz háború.
2016. márc. 6. 05:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Leírom, mi jut eszembe a kérdésedről:

Ismerek-e olyan (pásztor)embereket, akik ki tudnák szabadítani a magyar birkákat a csúnya (szintén zenész) tulajdonosuk kezéből?

Nos, a gazda cseréje után a birka továbbra is birka marad...

Ha a nép, legyen az bármilyen nemzetiségű, csak birka, és nincs is szándéka mássá válni (csak zabálni, inni, szaporodni, szórakozni, akár a másik birka elől elvéve), nem változtatható szándéka ellenére emberré (hat, alkot).

Mikor sok birka megunja a birkaságot, egyes birkák begerjednek, szózatot írnak és komolyan gondolják, más birkák szózatot hallanak/olvasnak és komolyan gondolják...

De értem én, hogy nem ez érdekelt, hanem hogy a birkaviadalt lássad a fletó pásztorék hívei, meg a velük ellentétes tábor birkái között.

2016. márc. 6. 15:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, hogy rengeteg politikai műsort láttam a magyar televízión, nem reklámozom a csatornát, de élőben két embert hallottam beszélni eddig, kampányidőszakban, az a Mesterházy volt és a Kuncze még régebben. Persze a tévében láttam őket, nagyon izgi parázs viták voltak régebben, én imádom a politológusokat, ahogy dumálnak a pártokról, de élőben egészen másmilyenek. A Kuncze az hatalmas brummogásával és a humorával még egy sportcsarnokot is megtöltött, és nagyon jókat mulattunk, nekem kifejezetten hiányzik a politikai frontvonalról, mert szerintem helyes fazon volt, és értelmesen kommunikált, nem felejtette el, hogy liberális szavazó, közben pedig próbélta egy kézben tartani az egész beszédhullámot, ami egy liberális ember számára igen nehéz, mert mindenkinek meg kell hallani a hangját, még a nem liberálisoknak is. A Mesterházyéké elég összesezdett volt, annyira jól kikerülte a sómenes elemeket, hogy szóról szóra emlékeztem utána rá, hogy miket mondott, ami ilyen esetben igen ritka, és méf közben belecsempészett egy kis családi kiruccanást, áttekintőt, behívta a fiatalokat is dumálni pár szót, nagyon jó előadó, van benne spiritusz, ami a tévén keresztül egyáltalán nem jön át, míg a Kuncze sokkal kedvesebb figura egy kicsi kávézóban, asztali beszélgetésnél, kicsit leveszik egy sportcsarnokban a sármja, amit én imádtam, de zsarnokságról és elnyomásról szerintem nincsen szó, hát még van egy párt, amelyik nem szeletelődött fel, hát a viktorék pártja, kommunikációs és erős ösvényen halad tovább
2016. márc. 7. 23:28
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Ha Te is milliárdos lennél, biztos a népet akarnád felszabadítani, ugye? Eszük ágában sincs! Nekik pont az a jó, ha a nép hülye, meg van osztva, nem azzal törődik, hogy ők honnan lopták a milliárdjaikat, hanem lebutítva a napi túlélésért küszködik. Ha a nép felszabadulna, és rájönne, hogy törvényesen, főként munkából ekkora vagyont nem lehet szerezni, nem lenne elég a lámpavas. Rajtuk kívül van még néhány "segílyes", mint pl. Csányi Sanyi bácsi, akit éppen most kell milliárdokkal megtámogatni, hogy országnyi szarvasmarha birodalma ne legyen veszteséges. Hálából a háttérből ő is irányítja a napi politikát úgy, hogy finoman zsarolja a regnáló hatalmat a gazdasági befolyása révén. A nép felszabadítására még várni kell, de ez eddig soha nem sült el jól.
2016. márc. 9. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!