Ki ez az ember? Milyen jogon tesz amit tesz?
Új tv. javaslat: a kereskedelmi csatornák kerüljenek ki az alapcsomagból csak kereskedelmi csatornák legyenek.
Kèrdem èn... kik ezek? Megszabnák, hogy mennyit netezzek, mikor vásároljak most mit nèzzek a tv-ben. Kik ezek a majmok ès ki hatalmazta fel ezeket a vezetèsre? A nèp? Nem úgy van ez, hogy akik sz*r vezetők azt a nèp elmozdíthatja vezetői pozíciójából? Vagy rosszul tudom? :/
Második: gratulálok, büszke lehetsz magadra hogy lopod a filmeket. Persze bíztass erre másokat nyugodtan.
Amúgy mi értelme a kérdésnek?
"a kereskedelmi csatornák kerüljenek ki az alapcsomagból csak kereskedelmi csatornák legyenek. "
Fogad velem valaki, hogy az RTL Klubot fogják kivenni az alapcsomágból?
Éljen a cenzúra, szépen épül már a diktatúra :)
Kit izgat... Nekem most is olyan csomagom van, hogy csak m1, m2, duna1 meg duna2 van (asszem'). De mióta beköltöztem, még egyszer sem kapcsoltam be a tv.t. Azért vettem csak, mert így olcsóbb a csomag, mintha csak internet lenne benne.
MINDEN fönt van a neten, le se kell tölteni, lehet nézni online. Azt nézel amit akarsz, akkor amikor akarsz és nincs 10 percenként 5 perc reklám.
Miért? Legalább megtudtad, hogy magyar csoda és gazdasági növekedés van, minket csodál Amerika és minden terv 110%-on teljesült.
Vagy ha átkapcsoltál TV2-ra, akkor hallhattad, hogy sünit láttak az ovisok vagy barnamedve született az állatkertben.
Viccet félretéve igen, borítékolható, hogy mi lesz az eredménye az akciójuknak: a jobban manipulálható réteg egyoldalú tájékoztatása a saját sikerük bebiztosítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!