Milyen jogon szívja az egyre fogyó oxigént a magamfajta értéktelen, jövő nélküli ember?
Az első válaszoló mondata megnyugtató, mindent megold, válaszolt az alapkérdésre.
Komolyra fordítva a szót: most olyan mélyen vagy, hogy innen már csak fölfelé lehet menni.
Írd ki magadból a bánatot, vagy idd le magad egy haverral. Holnap ott lesz a másnaposság, tehát szerdától kezdve változz... "Egy gondolat bánt engemet" - a sajátom.
Ne gondolkozz így magadról.
Nem tudom, miért látod ennyire sötéten a dolgokat. Ez valóban akadályozza a boldogulásodat. Ha már eljutottál az MA képzésig, akkor nem lehetsz buta. Jobban kellene hinned magadban, mert az önbizalom az nem fél, de inkább háromnegyed siker, ezt tapasztalatból mondom. Biztos vagyok benne, hogy alulértékeled magad. Amikor a fősulit végeztem, én sem tudtam hol fogok elhelyezkedni, mit fogok csinálni, de miután lediplomáztam, néhány nappal később már dolgozni mentem. Mondok egy hasonlatot. Nem kell végiglátnod az egész utat ahhoz, hogy A pontból eljuss B pontig, ugye? Még éjszaka sem, amikor legfeljebb néhány métert látsz előre. Mégis eljutsz a szomszéd városba, vagy akár sokkal messzebb is. Mindig csak egy lépést kell előre látnod, és arra kell koncentrálnod, ahelyett, hogy olyan dolgokon rágod a kefét most, ami még a távoli jövőben van. Tanulj, készülj a vizsgáidra. A párkapcsolat is kialakul majd. Nem tudok olyan emberről, aki párkapcsolat nélkül öregedett volna meg, hacsak nem saját választása volt ez. A legtöbb emberről nem mondható el, hogy különösebben vonzó lenne, mégis van párjuk, tehát emiatt aggódnod teljesen felesleges.
A pénzzel kapcsolatban viszont ideje szemléletet váltanod. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, és ne tovább. Ha már van célod, el akarsz valamit érni (legyen az egy költséges hobbi), akkor annak is megvannak a tervezhető lépései. De ha elmerülsz az önsajnálatban, és egy lépést sem teszel, akkor sehová nem fogsz eljutni.
Csak rajtad múlik, senki máson. Első körben a gondolkodásmódodat változtassad meg! És megváltozik körülötted a világ.
Mond el a szüleidnek ,hogy miket tervezel. Amikor én elmondtam ,hogy a hídon lefelé elgondolkodtam rajta ,hogy nem húzom be a féket ,hogy a sinekre essek akkor segítettek és elmentünk orvoshoz.
A szellemi dolgaid olvasással tudod javítani, ne számítógépezz hanem mondjuk kezdj el kocogni. Első egy hét az borzalmas ,de utána még jól is fog esni.
Mindig nyilt helyzetben állj tenyered nyitva lábod semmiképp sem keresztbe. Gogyha sikert akarsz akkor legyél te a határozott domináns fél a beszélgetésben. Hogyha elértél egy ismeretségi szintre akkor így próbáld meg: és ma délután mi a terved?- haza megyek és... Ahha értem akkor menjünk sétálni ide meg oda. Mikor menjek hozzátok?
A legfontosabb ,hogy mosolyogj folyamatosan ,hogy látszon a fogad, ne tedd keresztbe a végtagjaidat, beszéd közben told az egyik lábod közelebb a lányhoz, kicsit döntsd meg a fejed és bólogass miközben beszél. Te leszel casanova!
Szerinted miért van llyan sok csúnya srác mellett jó csaj? Mert tudják ezt használni amit leírtam.
Kocogj és próbálj rámosolyogni a lányokra!
Ne tervezz, hanem éld az életedet. Foglalkozz azzal ami élvezel.
Hibák nélkül nem tudunk tanulni, tanuláshoz meg hibákat kell elkövetnünk. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!