Mi lehet ennek a filmnek a címe (lent a leírás)?
Pár éve láttam ezt a filmet, akkor nem néztem végig, de most eszembe jutott a története (már amennyit láttam belőle és amire emlékszem) és felkeltette az érdeklődésemet.
- Szóval arról szólna a film, hogy van egy pali, aki képes a jövőt látni és eddig még nem csalt a látása, és a főnökét gy tette befolyásos gengszterré. Egyik nap viszont a városba került a fia (nem tudom már miért) és a jövőbe látó palira bízta. Amikor egy helyzetben hozzá ér a pali, látja főnök fiát egy éjszaka meghalni, amikor azonban a kérdéses éjszakára érünk, akkor a gyerek megmenekül, és a jövőbe látó palit verték össze, viszont nem halt meg. Amikor a kórházban van, mosolyogva mondja azt hogy : Tévedtem. -
Ez az amire emlékszem, aki ez alapján megtudja mondani a a film címét annak nagyon köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!