Van olyan, aki 2006-ban a Fideszre szavazott, de idén az
MSZP-re? Miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 12:40
1/8 anonim válasza:
Mert a fidesz egy rohatt.
2010. máj. 1. 12:49
2/8 anonim válasza:
A választási cirkuszban érdektelen cigányok, akiknek a szavazatait 2006-ban a Fidesznek sikerült megvennie, idén meg az MSZP csapott le rájuk gyorsan.
2010. máj. 1. 13:22
3/8 anonim válasza:
Első, gratula a színvonaladhoz! "rohatt"...te nyamvadt szélkakas!
2010. máj. 1. 14:03
4/8 anonim válasza:
Úristen ez a színvonal, ami itt megy :S
Soha nem szavaznék az MSZP-re, isten ments, én Fidesz szavazó vagyok, az is leszek, mert tudom, hogy nem kell csalódnom.
Kedves első! Ha már sértő jelzőkkel illetsz egy pártot, akkor legalább tanuld már meg helyesen leírni a "rohadt" szót, hadd ne magyarázzam el, miért így kell írni...
2010. máj. 1. 17:33
5/8 anonim válasza:
Én mindig is Fidesz szavazó voltam, az is vagyok, és az is leszek!!!!
2010. máj. 3. 19:20
6/8 anonim válasza:
Én 2006ban a Fideszre, de most a Jobbikra. Sajnálom, hogy nem ők nyertek. Kíváncsi lettem volna, hogy mit alkot egy új párt. Mert már sajnos a kettő közül egyikben sem bíztam.
2010. máj. 4. 20:56
7/8 anonim válasza:
Törljön le a kezem ha MSZP re szavazok valaha is nem kell nekem a büdös Komcsik. JOBBIK szavazó vagyok ! Fideszben pedig csalódtam az elmúlt 8 évben. Csak a mutyizás ment ott is.
2010. máj. 8. 10:18
8/8 anonim válasza:
Én sem az MSZP-re, sem a Fideszre nem szavaztam; de ha valaki úgy döntött, hogy nem a Fideszre szavaz ebben a választási ciklusban, számomra nem kétséges, hogy miért.
Az elmúlt két ciklusban bebizonyították, hogy amikor ellenzékként tehettek volna valamit az országért, akkor sem az volt a legfontosabb. A lényeg a hatalomra jutás, nem az ország jobbá tétele volt. Azt hiszem sok mindenkinek, aki nem fanatikusként volt rajongójuk csalódást okoztak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!