Eleged van a kormányból? Alapítsunk egy új, erős, becsületes ellenzéki pártot ami képes megdönteni 2018-ban a fidesz és Orbán Viktor teljhatalmát!
Tisztelt Magyarok!
Az utóbbi hetekben szemmel láthatóan elkezdődött a kormány elleni közfelháborodás. (Ezt kezdjük megszokni 6 évente ez a folyamat kezdődik elölről csak a politikusok cserélődnek.)
Az ellenzéki, szakértői stb. média rendre arról beszél, hogy valami "mozgolódás" elkezdődött, de nincs alternatíva (ellenzéki párt), ami komoly veszélyt jelenthetne a kormány számára.
Nem vagyok politikus, párt tag sem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy vicces a gyakorikerdesek.hu-n párt alapításra embereket toborozni, de úgy gondolom, hogy valahol muszáj elkezdeni a munkát.
Ha Titeket is elkeserít az ország gazdasági, politikai és életminőségi helyzete, a közpénzen való urizálás, a kormány luxus életvitele és a haverok milliárdjai, akkor ne habozzunk tovább, alapítsunk új pártot és nyerjük meg a 2018-as országgyűlési választásokat. Állítsunk fel egy szakértői kormányt a közjó érdekében és teremtsünk jó életet Magyarországon!
Ha egyet értesz velem Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el a munkát!: magyarorszagert2018@gmail.com
Én benne vagyok.
Azonban nem támogatom, hogy írjunk az e-mailedre. Szerintem itt tökéletesen meg tudjuk beszélni a teendőket. Hadd lássa minden ember, hogy miről is van szó. Nem kell elrejtőzni magánbeszélgetésekbe.
Pont ezért várom a jelentkezőket, mivel én nem sokat konyítok a politikához de a vállalkozó szellem nagyon erős bennem, mivel vállalkozó vagyok.
Olyan vállalkozásba kezdtem bele amihez egyébként közöm nem volt soha előtte, de szűk 2 év alatt félig-meddig már sikerre vittem.
Orbán olyan szakértői kormányt alapított aminek miniszterei, közjogi méltóságai 20-30 éve a barátai, egykoron koleszos szobatársai, egyetemi szaktársai.
2. válaszadónak: Támogatom az ötletedet!
Várjuk meg míg valamelyest felkelti ez a poszt az emberek érdeklődését (ami reméljük megtörténik) és kezdjük el közösen a munkát!
Fura, hogy itt ilyet olvasok...
Ha ez nem trollkodás, engem érdekelne a dolog, viszont kellene egy részletesebb leírás.
Mindenkinek: Én már részese voltam egy nagy méretű összefogásnak a 2014-es önkormányzati választásokon. A mi városunkban a fidesz egy elég gusztustalan kampányt bonyolított le amin az emberek igen csak felháborodtak. Ennek az eredmény lett, hogy a fidesz 22% - 78% -os arányban elvesztette a választást a néppártal szemben. (Az már más kérdés, hogy azóta szeretett néppártos polgármesterünket kilóra megvette a fidesz...)
De ezen történés alapján tisztában vagyok vele, hogy egy nagy méretű összefogással mi mindent lehetne elérni.
végül is igazad van,a fidesz sem csinál semmit különöset csak elosztja az eu-s pénzeket(ill annak egy részét ellopja.)brüsszelben hőbörögni meg bárki tudna.
én nem kezdem el a munkát,de a háttérből szimpatizálok veled ill szavazok is rád ha úgy alakul hogy már eljutottál a pártalapításig.sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!