Azok, akik 210-ben és 2014-ben is a Fideszre szavaztak, de már nem kívánnak többé rájuk szavazni milyen okkal változtatják meg a döntésüket?
- Trafikmutyi
- Állami földek eladása
- Paks II
- Stadionok
- Habony Árpád
- Mészáros Lőrinc
- Rogán Antal
- Orbán Ráhel + Tiborcz saját lábon állása
- Alaptörvény
- Civilek megfélemlítése
- Demokrácia lebontása (Új inkorrekt választási rendszer, sajtó kontroll alá helyezése, népszavazás intézményének ellehetetlenítése, tüntetések korlátozása)
- Oktatás tudatos leépítése, ellehetetlenítése
- Egészségügy összeomlásának figyelemmel kísérése
- Kivándorlással (Kb. 600.000 magyar) szembeni passzivitás
- Folyamatos propaganda, félelemkeltés
- Kommunizmust meghazudtoló átalakítás az állami tévében
- Közpénzből kormánypárti média felállítása (új közmédia, 888, magyaridok, ripost, pestisrácok, stb)
- Folyamatos központilag vezényelt korrupció
- EU ellenes külpolitika
- Több ezer milliárd forintnyi uniós támogatás elherdálása, ezzel egy történelmi lehetőség tönkretétele
Én sosem szavaztam rájuk, soha nem is tenném, de a fenti listát szivesen kiegészíteném, miért is nem szavaznék rájuk a fentieken kívül:
-chips adó
-undorító, rabszolgatartó munka törvényköny
-közmunka terjesztése a normális munkaerőpiac helyett.
-rokkantak ellehetetlenítése, segélyük csökkentése, rokkantak közmunkára kényszerítése, megalázása.
-munkanélküliek közmunkára kényszerítése, megalázása, segélyük csökkentése
-szociális háló teljes tönkretétele.
-családi pótlék befagyasztása, feltételekhez kötése
-internetadó miatti cirkuszok
-vasárnapi boltbezárással való cirkuszok
-ápolásra szorulók és családjaik ellehetetlenítése
Soroljam még?
"élből utálattal vannak a Fidesz felé"
Senki nincs "élből utálattal", okkal van az, vannak a kétmillió hívőn túl olyanok is akik elgondolkoznak az élet fejleményein.
"Ti, soha ha háromszor megszületnétek se szavaztatok soha jobb oldali kormányra"
És pedig bizony, hogy rá szavaztam, nem csak a tős gyökeres libsik látják micsoda korrupciós hálózat a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!