Vona pártja ellenzéki szerepre készül 2018-ban is?
Szerintem igen. Vona szerintem tudja, hogy 2018-ban biztos, hogy nem győznek. Ahogy 2010-ben, 2014-ben nem volt, szerintem 2018-ban sincs esélyük a győzelemre.
Vélemények?
Ha nem ők győznek, akkor mégis kik, hm?
Talán a... a... baLOLdal?
Szerinted miért nem mer a Fidesz egyetlen népszavazást sem megtartani? ;)
(Ma délben Rogán Tóni bejelentette a vasárnapi zárvatartás visszavonásának lehetőségét is)
"Ha nem ők győznek, akkor mégis kik, hm?"
A Fidesz. Hmm?
Szerintem a Jobbik, MSZP és Fidesz egy kutya.... :D
Szerinted miért 50% a párt nélküliek és a bizonytalanok aránya? A Jobbik Fidesz 2.0... A Fideszt utálom, ergo a Jobbikra biztos nem fogok szavazni, de az MSZP-re sem. És a társadalom 60%-a velem ért egyet.
Pedig bizony jó esélyük van győzni:
- 2018-ban lejár a Fityesz emútnyócéve, és a saját meggazdagodásukon kivül mást nem tudnak felmutatni
- tipikus szokás a nem valamire, hanem a jelenlegi rendser ellen szavazni, és a választható felhozatal bizony igen sovány
- szintén tipikus szokás a sok fosból a legkisebb fost választani
"Szerinted miért 50% a párt nélküliek és a bizonytalanok aránya?"
Szégyen. Ilyen felhozatal mellett annak az 50%-nak inkább 80%-nak kellene lennie.
Ne reménykedj. A Fidesz fél évvel a választások előtt elkezdi tolni a propagandát, csinálnak egy rezsicsökit vagy valami ilyesmit és simán viszik majd a választást, ha a csapból is az ő nagyszerűségük folyik majd.
Emellett még ott van az is, hogy a Jobbik abszolút inaktív, ami szerintem azért is van, mert annyira nem is akarnak ők nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!