Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor lehet Orbánt és a...

Mikor lehet Orbánt és a Fideszt eltávolítani. úgy látom, hogy 2018-ban nem? Miért?

Figyelt kérdés

2016. okt. 8. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Mert nincs kire leváltani őket!

De ez már ezerszer le lett írva.

2016. okt. 8. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

"Mert nincs kire leváltani őket!

De ez már ezerszer le lett írva."

Ezredszerre se lesz kisebb hülyeség... bármelyik ellenzéki párt, talán a Jobbik kivételével, kisebb rossz lenne.

2016. okt. 8. 23:20
 3/12 A kérdező kommentje:
de olyan sok egyéb párt van. nem értem
2016. okt. 8. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Milyen egyéb, kisebb párt?

Az MSZP és a Jobbik nem tudná elvezetni az országot, pedig ők nem valami 0,1%-os mikropárt.

Egyszerűen nincs szakembergárdájuk, nincs kiépített kapcsolatrendszerük a vezetéshez.

Ráadásul, még meg is kéne nyerni a választásokat, amihez ugye szervezkedni kéne, de még arra sem képesek.

Akkor meg az országot hogy akarják vezetni, ha még a parlamentbe sem bírnak bejutni?

2016. okt. 8. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

"Az MSZP és a Jobbik nem tudná elvezetni az országot, pedig ők nem valami 0,1%-os mikropárt.

Egyszerűen nincs szakembergárdájuk, nincs kiépített kapcsolatrendszerük a vezetéshez. "

Úgy érted, hogy az egész államgépezet tele van Fideszesekkel? Hát ilyen alapon tényleg örökké Fidesz-diktatúra lesz az univerzum hőhaláláig. De ha nincs szakembergárdájuk, majd kitermelnek maguknak valamit, tök mindegy. A Fidesz-kormányzat olyan mértékben halálos méreg ennek az országnak, hogy még egy teljesen alkalmatlan kormányváltó párt is kisebb rossz lenne az országnak, mint hogy ezek itt tovább folytassák a nyílt és szemérmetlen rablást és pusztítást.

2016. okt. 8. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

"De ha nincs szakembergárdájuk, majd kitermelnek maguknak valamit, tök mindegy."

Persze, ezt csak így. Rántanak egyet a csuklójukon és már ki is rázták a kisujjukból a megoldást.

De akkor azt magyarázd már meg nekem, hogy ha ilyen vérprofikról van szó, akik simán helyre tudják dobni az országot, akkor mi ez a mostani tökölés tőlük?

A kétfarkú kutyapárt egy semmi kis pártocskaként országos plakáthadjáratot indított Orbánék ellen.

Hol volt ezalatt a sok baloldali párt kampánya, akik szerinted alkalmasak az ország vezetésére, de ennyit sem bírnak megcsinálni?

2016. okt. 8. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:
36%

Bemutassam, hogy milyen szinten van a magyar baloldal?

https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ

Itt. Na, ezért nem lesznek még jó darabig a kormányzás közelében.

2016. okt. 8. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
5%

Gondolom, most jól le lettem pontozva, mert tuti fideszes vagyok. Pedig nem, ezt szeretném leszögezni. :D

Csak látom a szomorú valóságot.

2016. okt. 9. 00:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Orbán hosszú-hosszú évek múlva fogja otthagyni a miniszerelnöki széket, mikor elérte azt a kort, amit végelgyengülésnek (vagy halálnak hívunk). Bár sokan szidják őt, de higgyétek el, rengetegen fogják megsiratni, ha már nem lesz, lehet, hogy te is, én is.

Így volt ez nagy vezetőkkel, és Orbánról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy jelentéktelen tényező Magyarország történelmében. Ahogy Causescut is megsiratták a románok, ahogy mi is megsirattuk Horthyt, Kádárt, úgy fogjuk megsiratni Orbán Viktort is.

Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Fideszes, hanem Jobbikos.

2016. okt. 9. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:

"megsirattuk Horthyt, Kádárt"

Én valahogy egyiküket sem siratom, és előre megmondom, h Orbánt sem fogom.

2016. okt. 9. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!