Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak engem idegesit a ketfarku...

Lilith1994 kérdése:

Csak engem idegesit a ketfarku kutyapart egy ket plakatja? (tovabbi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon tetszettek a plakatjaik mikor lattam oket eloszor viccesek es kiparodizaljak a tobbi partot es ez jo.

Viszont most hogy jon a szavazas.... nagyon elegem van abbol hogy masok megakarjak mondani hogy mire szavazzak es mire mondjak igent vag eppen nemet vagy hogy produkaljak olyat ami nem ertekelheto. Nem tudom hogy mas is igaz van-e ezzel...

Nagyon olyan hogy mar mas partokhoz is huznak e miatt a plakatok miatt(pl. MSZP).

#szavazás #ketfarku kutya part #bavandorlas
2016. szept. 16. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Fölöslegesen ragozod.

Minden kampány mindig arról szól, hogy megmondja mire szavazz, vagy mire ne. Max olyan fricskákat vetnek bele, hogy az egyszerű ember (akire épít ez a sok kétszínű álszent gyökér ott fent a nagy vízfejben) még a saját nemét is megkérdőjelezze a végére.

Az aktuális kormány azt mondja, arra buzdít, hogy az ő álláspontjára szavazz, az ellenzék meg arra, hogy a kormány álláspontja ellen szavazz. Ez ilyen egyszerű.

Én konkrétan belesz*rok az egészbe, nem, hogy a benzint nem éri meg, hogy elmotorozzak, azt az energiabefektetést sem éri meg az egész, hogy elgyalogoljak szavazni.

Amúgy is, ki ellenőrzi az eredményt? Közjegyző? Ugyan már. Mindenkinek megvan az ára. Úgyis mindig az van, amit a hatalom akar (nem csak nálunk). Mi, a polgárok csak kis droidok vagyunk. Mint amikor egy stratégiai játékban az egérrel küldözgeted a seregedet, népedet erre arra. Semmi több.

2016. szept. 16. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
De,ha ennyire zavar,hogy meg akarják mondani,hogy mire szavazz,akkor miért pont a "Kétfarkúval" van bajod?Az olimpián egy k...va közvetítést nem lehetett megnézni úgy,hogy ne tolták volna az ember képébe a kormány "Tudta?" kezdetű kampányát.És nem csak ott,hanem mindenhol.Utcán,rádióban,de még a neten is.Nekem inkább ez jön ki a könyökömön és nálam legalábbis,inkább fordított hatást érnek el.Minél jobban "tolják",annál kevésbé van kedvem szavazni.Ráadásul,a "Kétfarkú" plakátjai,nem közpénzből vannak,míg a kormányé igen.Ez sem mindegy.
2016. szept. 16. 21:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Az MKKP plakátkampánya egyfajta védekezésként indult be a kormány kék plakátjait ellensúlyozandó.... Konkrétan elöntötte az országot a gyűlöletre szító mocsok. Nem az a baj ha a kormány azt akarja hogy nemmel szavazzanak a hívei. Ezt lehet. A plakátkampány azonban rengeteg félinformációt és csúsztatást közöl, közpénzen. Erre jött létre az MKKP kampánya, már a múltkor is. Mindig kell egy görbe tükör, erre is való az ellenzék (elvileg). Az MKKP pedig csakis görbe tükör akar lenni, semmi több. Csakhát, a humorral, a groteszk dolgokkal sokan nem tudnak mit kezdeni mert ahhoz intelligencia szükséges.
2016. szept. 18. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!