Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak engem idegesit a ketfarku...

Lilith1994 kérdése:

Csak engem idegesit a ketfarku kutyapart egy ket plakatja? (tovabbi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon tetszettek a plakatjaik mikor lattam oket eloszor viccesek es kiparodizaljak a tobbi partot es ez jo.

Viszont most hogy jon a szavazas.... nagyon elegem van abbol hogy masok megakarjak mondani hogy mire szavazzak es mire mondjak igent vag eppen nemet vagy hogy produkaljak olyat ami nem ertekelheto. Nem tudom hogy mas is igaz van-e ezzel...

Nagyon olyan hogy mar mas partokhoz is huznak e miatt a plakatok miatt(pl. MSZP).

#szavazás #ketfarku kutya part #bavandorlas
2016. szept. 16. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
ˇ...nagyon elegem van abból,hogy mások meg akarják mondani,hogy mire szavazzak...".Én nem emlékszem,hogy ez valaha is máshogy lett volna.
2016. szept. 16. 11:54
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
A kormány plakátjai nem azt akarják megmondani mire szavazz? DE. Az zavarjon inkább, az van az adó forintodból ha adózol és dolgozol, a kutyapártos közadakozásból van.
2016. szept. 16. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Eddig jót mulattam a kétfarkúakon, kedveltem is a humorukat. Most kilógott a lóláb. Ez van. De legalább elérik, hogy megerősít sok embert ez a nevetséges uszítás, hogy "nemmel" kell szavazni. Undorító, ahogy a hazát gátlástalanul kiárusítók nyomulnak. Minden gátlás nélkül odadobnák koncnak az országot, magyar- és/vagy kereszténygyűlő banda.
2016. szept. 16. 12:10
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Tudsz mondani olyan választási plakátot, amelyik nem azzal a céllal készült hogy megmondják mire/ kire szavazz?

Egyébként meg arra szavazol amire akarsz - a kormánytól tudjuk hogy azok nem kampányplakátok hanem tájékoztatók.

2016. szept. 16. 12:11
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

nagyon elegem van abbol hogy masok megakarjak mondani hogy mire szavazzak

A kormmány is pont ezt teszi, te***

2016. szept. 16. 12:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Gyorsan írtam és ékezetek nélkül gyorsabb volt. Igen telefonrol írtam de nem idegen nyelvű billenytűzettel.

Nem olvasom el a szavazos plakátokat mert probálok függetlenedni attol hogy megmondják az aktuális kormánypártok hogy én mit akarok. Lehet hogy kiskoromban megmondták hogy mit tegyek de már nem teszik ezt így ha a saját szüleim nem osztanak parancsokat akkor más se tegye szerintem.

Na mind egy ez mind nem fontos.

Azert tettem fel ezt a kérdést igazábol mert ma a rövid setálasom és buszozasom alatt minimum 40 ugyanolyan plakátot lattam szinte már minden tele van vele. Lassan azt várom hogy minden jarókelő fejere rá ragasszák...

ilyen szöveggel voltak ellátva pl.

"Egy átlagos magyar több földonkívülit lát mit bevándorlót."

"nem x igen x"

és még sok másik volt

2016. szept. 16. 12:15
 7/13 Shai-Hulud ***** válasza:
49%
2016. szept. 16. 12:19
 8/13 A kérdező kommentje:

elnézést hogy egy két ékezet kimaradt.

másrészt én senkit sem szidtam azért mert véleménye van szerintem más se szidjon engem mert nekem más a vélemenyem. köszönöm.

4-es hasonló vélemenyen vagyok én is.

2016. szept. 16. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Azért indult be agresszívan a KKP plakátkampánya, mert a tisztelt kormánypártiak elkezdték letépkedni őket, ami ráadásul jogellenes is...
2016. szept. 16. 12:24
 10/13 A kérdező kommentje:

8-as ertem. Viszont most mondok valamit. Az a helyzet hogy véleményem szerint amíg nincsen rend a saját kis orszagunkban addig nem kell másik problémat vagy problémákat magunkra venni.

Nem jó az ami az országban megy látom és nem viselném el ha nem lenne más választasom... de most lehet ha csak egy kicsi is (mármint hogy egy kicsi beleszólasi jogom lehet a döntésbe is bár annyit ér a szavazatom mint egy porszem a földön de akkor is.)

2016. szept. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!