Rajt lesz a Kétfarkú Kutyapárt is az idei választási szavazólapon?
Figyelt kérdés
Én elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, rájuk fogok szavazni.2014. ápr. 1. 21:19
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, akkor magam fogom ráírni!Meg rárajzolni a rubrikáját!
2014. ápr. 1. 21:43
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek röhögni fognak rajtam a szavazatszámlálók?
2014. ápr. 1. 21:50
4/10 anonim válasza:
Nem fognak.
Nem te vagy az egyetlen ilyen barom!
Állítólag van aki a seggét törölte ki vele!
De keményen!
5/10 anonim válasza:
A pöffeszkedő bíróság nem jegyezte be őket, holott semmivel sem komolytalanabbak az "igazi" pártoknál. És míg az "igazi" pártokban raffinált, nagyon kártékony bűnözők tevékenykednek, addig Mogács elsőrangú szórakoztató :)
6/10 anonim válasza:
Jól írja az előző, nem engedték őket párttá alakulni, arra hivatkoztak, hogy nem megfelelő a név.
7/10 anonim válasza:
Szerintem inkább válaszd, az általad vélt kisebbik rosszat.
Nincs értelme elvesztegetni egyetlen szavazatot sem érvénytelen, vagy parlamentbe bejutni esélytelén pártokra.
Szívem szerint én sem szavaznék senkire, de a fideszből már nagyon elegem van!
8/10 A kérdező kommentje:
Ráírtam!Meg azt, hogy lajong és vau! :D
2014. ápr. 6. 20:49
9/10 anonim válasza:
Nagyon értelmes vagy!
Az ilyen és hozzád hasonló nyomorult idióták miatt tart itt az ország...
10/10 anonim válasza:
9:Azért abban,van "némi" szerepe,politikai "elitünknek" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!