Baloldali szavazók, Ti az alapjövedelem ígérete miatt utasítjátok el a PM-et, vagy másért? Ha másért, akkor miért?
Én lehet, hogy a PM-re fogok szavazni, még nem döntöttem el! Másik lehetőség az LMP.
Szerintem túl ismeretlen a PM, ezért áll 1%-on.
#2 Ez érthető ok, de ha nem lesz teljes baloldali összefogás, maradni fog a Fidesz. Minden közvéleménykutatás szerint 2018-ban nem lesz kormányváltás egy olyan összefogás nélkül, amit az emberek is elfogadnak. Nincs jó megoldás, csak két rossz lehetőség van: összeszűrni a levet mindenkivel a baloldalon, legyen az akár Gyurcsány, vagy engedni a Fideszt kormányozni még 4 évet, meg még 4 évet...
Számomra Gyurcsány egy halott politikus, egy bohóc zombi; de ha van támogatottsága, akkor igenis szükség lenne még rá is egy teljes baloldali összefogásban.
#8 Van egy olyan érzésem, hogy készülhetünk a következő Orbán-kormányra, aztán meg az azt követőre. :(
Az MSZP annyira képes a megújulásra, mint a hűtőben felejtett soknapos gombapörkölt, Gyurcsány sokak számára vállalhatatlan, az Együtt-et annyira nem ismerem, de az se jó jel, hogy alig tudok róluk valamit, az LMP pedig azt mondta, hogy nem fog szövetkezni baloldali pártokkal. Kör bezárult, jöhet a következő Fidesz-kormány!
Vagy valamit nem vettem figyelembe? Rosszul látom?
Szerintem inkább egy teljes beloldali összefogás, mint egy újabb Orbán-kormány, és be kéne hozni az LMP-t is a szövetségbe. Miért nem akar vajon az LMP szövetkezni a Fidesz ellen?
Én a Jobbikra vagyok allergiás; ha őt bevennénk, nem mennék szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!