Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gondoltátok volna, hogy ennyi...

Gondoltátok volna, hogy ennyi politikai szakértő él hazánkban? Mindenki kész tényként prezentálja a véleményét! Nem lehetne egy kicsit visszafogottabban véleményt nyilvánítani?

Figyelt kérdés
Tudom én, hogy sok a sérelem az egyik oldalról, a másikon meg nagy a vigalom, de azért talán egy Országban élünk, együtt fogunk sírni/nevetni egy darabig! Nem kapunk észbe?
2010. ápr. 13. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
?
2010. ápr. 13. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
de,teljes mértékben abszolut igazad van.
2010. ápr. 13. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Ez egy nehéz, de fontos kérdés!Mikor a szocik nyertek kétszer, akkor azt gondoltam, húzok a derékszíjon és még többet dolgozom, mert előre tudtam mi fog történni.Volt aki le hülyegyerekezett, most meg munkanélküli szoci hívő:)Abban igazad van, ha mindenkinek fontos a jövője, a gyermekei jövője,akkor nem az egymás sérelmeinek,vélt sérelmeinek a vitatása,hanem a tettek a fontosak.Aki ezt felfogja és teszi,na Ő tesz a jövőnk érdekében,párttól függetlenül.
2010. ápr. 13. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól esett az értelmes válaszodat olvasni.

Pedig nem egy oldalon állunk, mégis egyetértünk ebben.

Köszönöm.

2010. ápr. 13. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
NÁCI JOBBIK!!!!!!!
2010. ápr. 14. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, hogy melyik politikai párttal szimpatizálsz, lehet, nem is érdekel, a lényeg az, hogy teljesen jogos a kérdés, és ebben teljes mértékben egyet tudok veled érteni. Kár, hogy Magyarországon a többpártrendszerű demokrácia megosztja a társadalmat...
2010. máj. 14. 23:25
 7/8 doboszoli ***** válasza:
100%

Hát igen.

Barátságok, kapcsolatok, sőt házasságok mentek rá a politikai megosztottságra. Megérte nekik?

Persze, hogy nem. Az elit elérte célját, mézesmázos szavakkal, hazafias melldöngetéssel, ki mivel, átmosta az egyszerű nép agyát. Inkább egymást marják, addig sem foglalkoznak velük.

Jó példa erre a "nácijobbik" előző "értelmes" hozzászóló.

Tulajdonképpen, nem a Jobbikra haragszik, hanem kvázi

"segít haragudni" imádott pártjának, vezérének....miközben esetleg éhezik, vagy a létminimum alatt él. Ezalatt megváltó és egyetlen vezére és pártja kilopja a szemét.

Szándékosan nem írtam pártneveket, ugyanis bármelyikke behelyettesíthető.

Ja, és pártsemleges vagyok, egyikben sem bízom, amíg nem bizonyított. Sajnos ez az elmúlt 20 év alatt nem sikerült, legyen az piros, sárga, madár, vagy liliom.

Z.

2010. máj. 15. 07:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kaptam, köszönöm mindenkinek!
2010. máj. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!