Miért kell minden napot munkaszünetivé nyilvánitani?
Nagypénteket is meg Szüz Mária mennybemenetelének napját is.. A kereszténységnek minden napra van szinte ünnepe, ergo ha igy folytatják egész évben nem dolgozik senki? Most tényleg ez a legfontosabb dolog?
ebben az évben elég kevés munkaszüneti nap esik hétköznapra, így most nem lesz annyira gáz szerintem, ha lenne pár új szünet sem.
Mondjuk igaz, hogy nem ez a legfontosabb, nem ezzel kéne p.csölni, én épp azon húztam fel magam, hogy barátnőmék városában gyilkoltak a cigók. (solt)
De ezzel nem kell foglalkozni, nem számít. nevezzünk át tereket meg b.sszuk a rezet. lesz még itt forradalom, főleg amikor a rendőrök, tűzoltók töke is tele lesz... nem tudom ki fogja megvédeni az elvtársakat akkor.
Össznépi cigány lincselés volt? Akkor miért fogalmaztál úgy hogy a cigók? Na nem baj...
Szóval a kérdés, miért is baj neked egy újabb munkaszüneti nap? Maximum a munkaadódnak, hogy egy termelési nap kiesik, de ez fizetett munkaszüneti nap lesz. Szóval miért is hőbörgünk? Jaj tudom! :) Hát KDNP-s ötlet azok meg hát hagyjuk... Semjén éljen szenteltvízen!
A vallási ünnepek előnyt élveznek valamit be kell tenni, hogy mást elvehessenek :-)))))
Lehet, hogy a Május 1 meg fog szűnni ???? .-)))
Ökörköri
Most csökkent a benzinár, a forint sokat erősödött, külföldi elemzők az Euró bevezetését 2014re is megkockáztatják. Akkor meg?
A benzin ár nem a kormányunknak köszönhetően csökkent, és még így is 380 forint körül van (mikor anno elérte a 300at MSZPnél már ment a kiabálás), az Eurot nem fogják bevezetni 2014re, anno azt mondták hogy 2007be euro lesz.
És nem a forint erősödött hanem az euro gyengült (a svájci frank még mindig 200 felett van, bár a 227hez képest tényleg erősödött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!