A jobbikosok rasszistak?
Ismerősöm gettóiskolába íratta első általánosba a fiát(állítólag nem tudta,milyen suli,még az igazgatónő is roma volt,a gyerekek jó 98%-a szintén).
Az osztályban Ő vot egyedül fehér.Első nap már összeverték a kedves kis osztálytársai,hogy ide nem kell magyar.
Szóval egész kicsi korukban bennük van már a gyűlölet.
A legtöbb elsős kisgyereknek volt mobiltelefonja,nem egy közülük arany nyakláncot hordott,olyan családok gyerekei,akik segélyből élnek!
A cigányprobléma megoldására egyetlen pártnak van programja,és az a Jobbik.Észre kéne venni már,hogy a cigányokat évtizedek óta tartják ebben a helyzetben tudatosan,segélyeken,munka nélkül.Ebből szinte lehetetlen kitörni,mert újratermeli saját magát a probléma.
Szóval ez a rasszista Jobbik szöveg egy kissé nevetséges.Megint olyanok akarják védeni itt a cigányokat,akik eddig csak képeskönyvben meg a győzike showban látták őket.Az antiszemita kifejezés meg egy nagy semmi.Szemita néphez tartozik=szemita,nem szemita náphez tartozó=antiszemita.Tehát a magyar,orosz,svéd,japán,mongol az mind antiszemita.Én is, mert nem vagyok szemita,hanem magyar.
Nem.A jobbikosok képmutató sz*emetek.Egy követ fújnak az mszp-vel.Az mszp csinálta a jobbikot h legyen egy másik párt és ne legyen a fidesznek olyan nagy támogatottsága.
Ehhez persze ki kellett találni vmi jó szöveget mint ami most a jobbiknak van h megnyerjék a hungaristákat meg a rasszistákat.Így van most 10 vagy mittudoménhányszázalékos támogatottságuk.A sok igaz magyar akiket tisztelek meg elhiszi azt a sok baromságot amit a jobbik mond.Tényleg jó lenne ha lenne egy igaz párt azokkal az elvekkel amiket a jobbik hirdet...csak a jobbik bort iszik és vizet prédikál.Ennyit róluk.És lehet elkezdeni oltani :D
Aki nem a jobbikra szavazott az meg is érdemli,hogy szórakozóhelyeken,állomásokon,megverik kirabolják őkett a cigányok.
Aki nem a jobbikra szavazott ,az egy az egybe a cigányok melett áll.
És aki a jobbikra szavazott, azt szerinted nem fogják megverni?
Sajnos a buta magyarok - akik a magyar lakosság legnagyobb része, mert a rendszer azzá degradálta - nem látják a fától az erdőt. Ami tény, hogy kis hazánk már régen nem a magyarok kezében van és bizony, akié a föld, azé a hatalom. Azon külső honfoglalók, gyarmatosítók, behatolók, illuminátus, akiknek a legnagyobb befolyása van az ország irányítására és jelenlegi demográfiájára, nekünk magyaroknak, szép és gazdag hazánkban, sajnos semmilyen szerepet nem osztottak ki. Innen mennünk kell, vagy önként, vagy erőszakkal. Mivel MI MAGYAROK vagyunk az egyik legősibb nép a földrészünkön (bizonyított tény), nyilvánvalóan nehezen válunk meg őseink hagyatékától, ezért ezek a ..... (nem is tudom milyen jelzővel illessem ezeket a tetveket)nevezzük a sátán népének, a cigányokat használják fel a magyar lakosság fogyasztására úgy, hogy ehhez még megfelelő törvényi felhatalmazást is adnak a kezükbe. Hosszú évtizedeken keresztül azzal próbáltak minket etetni, hogy a cigányok vannak hátrányos helyzetben. Most pedig elhitetik a cigányokkal, hogy ők vannak nyerő pozícióban, ami valljuk meg a jelenlegi vezetés miatt, teljesen nyilvánvaló. A cionisták mindenáron polgárháborút akartak szítani hazánkban, hogy könnyebb legyen az elfoglalása, de a lebutított magyar nem vette a lapot és ez meghiúsult. Nekünk nem a cigányok az ellenségeink, hanem azok, akik a háttérből felhasználják őket az ország elfoglalására és nemzeti kincseink kirablására. Tudjátok mi a legnagyobb kincs ma a világon?... Elárulom. A VÍZ, A TISZTA IHATÓ VÍZ. És ez bizony van nekünk bőven, nem úgy mint a sínai félszigeten, ahol dollár milliókat költenek el a víz tisztítására. Ezt akarják megszerezni a mocskos cionista, kazár bagázs és egyesek még asszisztálnak is hozzá. Na ezeket az asszisztenseket, a rendszer kiszolgálóit kellene elsősorban elzavarni, addig amíg még nem késő, majd móresre tanítani, a MAGYAROK ISTENÉRE.
Én nem vagyok jobbikos, mert talmi ígéretekkel hülyítik a magyart, ami a fenti okfejtésből kiderül, de sajnos most nagyon időszerű az elköszönés és tényleg;
SZEBB JÖVŐT!!!
Önhibámon kívül,betegség miatt elvesztettem amunkámat.
Elmentem segélyért nagy szégyenkezve,erre a kedves VIII.kerületi Önkormányzat ad 3 hónapra(!!!)5000 forintot azzal,hogy a pénzük kevés.Persze,kell a cigányoknak,akik életükben nem dolgoztak.
Azoknak nem mernék kiszúrni a szemét ennyi könyöradománnyal,mert fel is gyújtanák a segélyirodát.
Amig egyetlen olyan hülye Magyar ember van az országban aki a cigányokat védi,addig ne is várjunk változást.
Eszméletlen primitiv,buta aki ezeket védi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!