Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbikosok rasszistak?

A jobbikosok rasszistak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 10:33
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
26%
Igen a jobbikosok teljes mértékben rasszisták, és antiszemiták. Sőt én azt gondolom, hogy a Jobbik egy újfasiszta párt.
2010. ápr. 20. 11:19
 22/40 anonim ***** válasza:
45%
Ha már politikai síkra tévedtünk a rasszizmussal kapcsolatban, pedig alapjában véve a rasszizmus nem is politikai, mint inkább emberi téma, akkor ajánlom a figyelmébe mindenkinek a talmud tanításait és akkor kiderül, hogy ki a legrasszistább a világon.
2010. ápr. 20. 13:40
 23/40 anonim válasza:
55%
A Jobbikosok csak kimondják azokat a dolgokat, amit a többi párt nem mer! Igen, kimonják h van cigánybűnözés. Miért nem az? Talán etióp bűnözés? ezen el kéne gondolkodni!
2010. ápr. 20. 14:19
 24/40 anonim ***** válasza:
48%

Én NEM szeretnék roma szomszédot(nagyrészt azok vannak sajnos,de nem hiányoznának,ha eltűnne mind),NEM szeretnék roma padszomszédot(iskolás koromban egy roma volt csak az osztályban,meg is tetvesedett az egész osztály minden évben),NEM szeretnmék roma munkatársat(a legutóbbi ellopta a mobil telefonomat) stb.

Aki szeretne,jöjjön ide lakni,olcsón eladó a lakásom.

2010. ápr. 20. 16:35
 25/40 anonim válasza:

Hm....én a Jobbikkal szimpatizálok és igen is CIGÁNYELLENES vagyok!!!Persze nem mondom,hogy mindenki az,de én rohadtul az vagyok!!

Elegem van a szemétből,a bűnözésből, a KÖTÖZKÖDÉSBŐL és hogy egy cigánynak mindent szabad...még bliccelni is XD!!

Ha ez rasszizmus és elítélendő akkor ítéljetek el!!:)

19/L

2010. ápr. 20. 21:27
 26/40 anonim válasza:
39%
ez egy hulyeség amivel a jobbik kábit mindenkit, hogy ok kimondják amit más párt nem mer. Az lmp szintén meg akarja oldani és ki is mondja. Tudod azokat a roma embereket bántot meg ezzel aki dolgozna de nem tud elhelyezkedni mert igy szuletett. a jobbik a leg szélsoségesebb rassztistább párt. Miért kell a bunozést csoportokba osztani? Magyar bunozés is van! Tokmindegy, hogy milyen arányban.
2010. ápr. 21. 07:47
 27/40 anonim válasza:
44%

El ia vagy ítélve, nyugodj meg.

Amúgy meg, nehogy már azt mondd, hogy csak a cigányok bliccelnek. Basszus, naponta utazom bkv-val, és nem egyszer az orrom előtt írják meg a csekket a magyaroknak is. Vagy még azt sem, mert b@szik odaadni az iratait. Apósom is így van ezzel, pedig nem cigány. És nem is rossz ember, csak munkanélküli és nem telik neki bérletre. Szerintem inkább azért bliccelnek az emberek, mert szegények, nem azért mert cigány vagy nem.

2010. ápr. 21. 11:11
 28/40 anonim ***** válasza:
73%

Én nem a jobbikra szavaztam, de ettől függetlenül hányingert kapok, mikor a rádióban nagy külföldi lapok cikkeit elemzik arról, hogy a magyarok mind rasszisták, és szörnyek, mert annyi %-ot kapott ez a pár, amennyit. A nagy EU-s országok vagy be sen engedik a cigányokat, vagy legalábbis ugyanúgy nem foglalkoztatják őket, ahogy itthon se sokan. Képmutatás. Nem kellett volna a nyakunkra az EU, ami megszabja, hogy nem lehet megoldani a cigánybűnözést, ami tényleg ugyanúgy van, ahogy a magyarbűnözés is, de miért csak az utóbbiról lehetne beszélni? Tisztában vagyok vele, hogy NEM MINDEN cigány bűnöző, és azokkal nincs is semmi bajom, pedig haragudhatnék én is mindegyikre, az én nagyanyámat is kirabolták. Azért nem szavaztam a jobbikra, mert nem szabadna ENNYIRE indulatosan és nyíltan a cigányok (és a zsidók)ellen fordulniuk. Amit el kell intézni és fel kell számolni, azt sokkal nagyobb diszkrécióval, és körmönfontabban, a jog segítségvel kéne, és valóban nem hagyni, hogy egyes még a kertjüket rendbetenni nem képes túlsúlyos cigány családapák a MI keményen megkeresett adóforintjainkból - amik kiosztását nyugdíjas korunkban jó eséllyel meg sem érjük- tartsák el hobbiból időseket kirabolni járó fiaikat.

TISZTELET MINDEN KIVÉTELES CIGÁNYNAK, DE AKKOR IS VAN CIGÁNYPROBLÉMA!

2010. ápr. 21. 17:32
 29/40 anonim válasza:
80%

Én találkoztam már rasszista jobbikossal, és nem rasszista jobbikossal is. Egyáltalán nem tudom megérteni a gyűlölködést, viszont mélységesen felháborít a diszkrimináció, amit velünk szemben, a cigányok javára alkalmaznak. A mi városunkban régi, gyönyörű, műemlék házakat adtak nekik, újakat építettek. (Amiket, persze tönkretettek, parkettát eltüzelték, stb.) A magyar fiataloknak még soha nem építettek csak úgy, ingyen új házakat. Hozzáteszem, ezen vidéken nem igazán jelent gondot a munkanélküliség. Itt aki, akar tud dolgozni. Az önkormányzat előtt állnak az új Mercikkel, persze segélyért mennek. Nekünk a legzordabb időkben sem volt képünk segélyért folyamodni.

Úgy tudom, hogy a főiskolai felvételinél is pozitívan megkülönböztetik őket. Még egy példa: ha egy cigány rendőrnek jelentkezik, nem követelmény számára az érettségi, csak a magyarnak. Gondolom még sorolhatnám, de én nem ismerem a kiskapuikat, ők annál inkább tisztában vannak mindennel. Szerintem ez a megkülönböztetett bánásmód bosszantja leginkább az embereket. Főleg amiatt, hogy ezért nem hálásak, inkább becsapnak, kihasználnak. Tisztelet a kivételnek, tudom, hogy van (őket még sajnálom is, mert ugyanúgy rájuk zúdul a gyűlölet)!

2010. ápr. 22. 14:01
 30/40 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy van köztük, aki igen, de a többség nem, és a párt sem az...ez a fő!

Olvasd el a programjukat: Nem akarnak bántani egy cigányt sem, sőt, nekik akarna segíteni...

Halottál olyanról ,hogy egy Gárdista felpofozott egy cigányt?

És olyanról, hogy egy cigány egy magyart?

2010. ápr. 25. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!