Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Láttad a Verebes riportot...

Láttad a Verebes riportot Orbánról és a Jobbikról? (video)

Figyelt kérdés

szeintem teljesen igaza van.

[link]

jöhetnek a radikális beszólások és most már juj.hu-t is be lehet zárni?

2010. ápr. 5. 13:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 38%os válaszoló!

Ilyen hozzáállás mellett csodálkozol hogy sokan kifogásokat emelnek a Jobbik stílusa, eszközei ellen??

kiírtani,kivégezni-->szted ez normális dolog?

Tisztelet kivételnek Jobbikosok.Tudom h.nem mindenki ilyen őrült,csak egyesek rombolják a presztizsét a pártnak.

2010. ápr. 5. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
erről a zsidóról még az is kiderült hogy a bkv mutyiban is benne van. ezután higyjetek neki amit akartok, sztem ugyanolyan féreg mint akárki a heti hetesben.
2010. ápr. 5. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Verebes egy liberális kommunista... De abban igaza van, hogy a Jobbik már rosszabb, mint az MSZP. Én is mondtam anno, hogy, ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor másnap már összeomlik az ország. Minden pénzt kivisznek, mindenerőforrást elvesznek egyik napról a másikra...

És az is benne van, hogy a jobbik valószínűleg végighazudja az egész kampányidőszakot.

2010. ápr. 5. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek Veled 14:37 annak ellenére, hogy én is a Jobbikra fogok szavazni. És kívánom, hogy az igaz, tisztesség élet elérése és ne ez a gyűlölettel teli gondolkodásmód uralkodjon felettünk. Persze a bennünket támadók miatt lettünk ilyen agresszívak. De ha megnézzük, azért a Jobbiknak (ahogy az számomra a fórumokból kiderült) nem az lenne a célja, hogy öldököljük itt egymást. Csupán a hazánk becsületét szeretnék megóvni. Persze nagy szavaknak tűnhet, miután kiderült jó néhány Jobbikos botrány is... De leszögezném, hogy arról egyik párt sem tehet, hogy "nagy az Isten állatkertje" (értem ezt magamra is, mielőtt bárkit megbántanék).

Arra akarok kilyukadni, hogy keresse már meg mindenki magában ezeket a tulajdonságokat:

tisztesség

becsület

szeretet

tolerancia (bizonyos határig persze)

összetartásra való hajlam.

Először mindenki nézzen magába. Ezt én is megtettem. A Jobbik kampány ráébresztett egy-két dologra. Bevallom, fiatal vagyok még nagyon s talán pont ezért naivan de hiszek a szebb jövőben. Pártoktól függetlenül is.

A szabadságot, a jólétet soha nem a vezetés fogja elhozni nekünk. Magunknak kell azért tennünk. Borzasztó látnom, milyen győlöletet szít a kampányidőszak. Uralkodnunk kellene magunkon!

Én azt tanácsolom: szavazzon mindenki arra, amire akar, de egy dolgot ne felejtsen el soha: EMBERNEK maradni minden körülmények között!!!

(Elnézést, ha valakit nagyon lefárasztottam. Ezt muszály volt leírnom.)

Béke Veletek

2010. ápr. 5. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

LOLOLOLOLOL!!!!!

Ez a vén zsidó 2002-ben még az Orbánnal ijesztgetett ugyanígy! Akkor még azt gajdolta, hogy Orbán a patásördög és miatta fog kivonulni a tőke az országból. Most hogy megjelent a Jobbik, már a Fidesz is jó lenne neki.

Micsoda szégyentelen, gyalázatos talpnyaló, köpönyegforgató, ocsmány zsidó! Én Orbán helyében ezektől félnék.

2010. ápr. 5. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
És még mondják a liberálisok, hogy ők nem agymosottak... Neeeeeem ők aztán nem! :)))))
2010. ápr. 5. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, régen még A zorbán volt a patásördög, aki szétveri az országot. Most persze a Jobbik az aktuális célpont, dehát ilyenek ezek a semmihez sem értő celebek. (És mint tudjuk, a celeb a kurv* szinonimája :D)
2010. ápr. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!