Mi a végzettsége Vona Gábornak?
Hogyan lehet egy egyetemi diploma alapfokú, kedves válaszoló?
Tudtommal és tapasztalataim szerint ez _felsőfokú_ végzettség. És igen, történész - történelem szakos tanári diplomája van.
Előző vagyok.
kiegészítés:
"Az ELTE BTK történelem szakán végeztem, három évig pszichológiát is hallgattam, de csak nagyon rövid ideig dolgoztam tanári pályán."
www.vonagabor.hu/vona-gábor-önéletrajza
13:08
A legtöbb egyetemi szakon külön van a Bachelor képzés, és az Msc képzés, ha mind a 2-t meg akarod szerezni, akkor 3+2 évig kell arra a szkra járnod, Vona Gábor pedig csak 3 évig járt, szal neki Bsc diplomája van. Csak az általános orvosi, illetve jogász szakon van osztatlan képzés, ami 5 éves.
tökmindegy. teli van az ország jobbnál jobb töritanárokkal, akik nem pártvezetők. Ő sem lesz ettől jobb.
Jogász diplomája meg már manapság mindegyik pénzes szülőjű kölöknek van.
Ezeket a diplomás embereket nem a doktori cim, vagy a diploma emeli ki, hanem a tapasztalat és tudás. Az meg bőven a diploma után "érkezik" csak meg.
Vezethetné sima érettségizett tapasztalt ember is a pártot, aki lehet sokkal jobb lenne mint ő, de hát jól mutat a diploma mindenhol és jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!