Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Izrael mikor szállja meg...

Izrael mikor szállja meg Magyarországot?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 22:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

04-02 08:06

Meglepően jó a logikád. Kár, hogy kifogásnak szántad.

A szuverenitást meg lehet találni, de nem mint államot, hanem mint multinacionális jogi személy(eke)t.

2010. ápr. 6. 13:14
 32/37 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 6. 13:18
 33/37 anonim válasza:
33%
Már régóta megszállás alatt van az egész "világ" (Magyarország is)
2010. ápr. 8. 07:17
 34/37 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem elgondolkodtató, hogy miközben válság van, folyamatosan épülnek a lakóparkok, amik üresen tátonganak, sőt, kifejezetten erőszakos a bankok kilakoltató politikája. Véleményem szerint valakiknek helyet csinálnak, de hogy azok nem a tisztességes magyar dolgozó emberek, azt bizton állíthatom.

Kinek van manapság pénze arra, hogy 15-20+ millió forintért házat vegyen? (Megsúgom az ingatlanárak mértéke sem a véletlen műve, úgy tudom, hogy a bankok gerjesztették, amik meg tudjuk kiknek a kezében vannak;)

2010. ápr. 8. 11:27
 35/37 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem Izrael nem szállja meg Magyarországot, mert messze van és stratégiailag lehetetlen nekik. Ráadásul mi benn vagyunk a Nato-ban míg Izrael nem.

Amit az izraeli elnök mondott, hogy felvásárolják Magyarországot, Lengyelországot és Manhattant az több, mint vérlázító, de igazi katonai megszállásra nem kerül sor. MÉG és ha jó a külpolitikánk és találunk erős szövetségeseket pl az Usa vagy az oroszok akkor sokáig nem kerül rá sor.

2010. júl. 31. 16:27
 36/37 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen ostoba egy kérdést!Miért szállná meg te barom?Látod milyen hülye vagy,de arra van eszed,hogy beszopd az összeesküvés elméleteket és/vagy gyártsd őket.Idióta)
2010. aug. 13. 10:38
 37/37 anonim ***** válasza:
Mennyi de mennyi naív. Ti tényleg azt hiszitek hogy nem vagyunk megszállva? Te jó ég. Te jó ég!!! Na mindegy, lépek. Álmos vagyok. Iszok egy fröccsöt azt szunya.
2011. jún. 3. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!