Izrael mikor szállja meg Magyarországot?
04-02 08:06
Meglepően jó a logikád. Kár, hogy kifogásnak szántad.
A szuverenitást meg lehet találni, de nem mint államot, hanem mint multinacionális jogi személy(eke)t.
Szerintem elgondolkodtató, hogy miközben válság van, folyamatosan épülnek a lakóparkok, amik üresen tátonganak, sőt, kifejezetten erőszakos a bankok kilakoltató politikája. Véleményem szerint valakiknek helyet csinálnak, de hogy azok nem a tisztességes magyar dolgozó emberek, azt bizton állíthatom.
Kinek van manapság pénze arra, hogy 15-20+ millió forintért házat vegyen? (Megsúgom az ingatlanárak mértéke sem a véletlen műve, úgy tudom, hogy a bankok gerjesztették, amik meg tudjuk kiknek a kezében vannak;)
Szerintem Izrael nem szállja meg Magyarországot, mert messze van és stratégiailag lehetetlen nekik. Ráadásul mi benn vagyunk a Nato-ban míg Izrael nem.
Amit az izraeli elnök mondott, hogy felvásárolják Magyarországot, Lengyelországot és Manhattant az több, mint vérlázító, de igazi katonai megszállásra nem kerül sor. MÉG és ha jó a külpolitikánk és találunk erős szövetségeseket pl az Usa vagy az oroszok akkor sokáig nem kerül rá sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!