Bajnai Gordon kormányfő tényleg az államcsődtől mentette meg Magyarországot?
igen.
azt sajnálom, hogy az utókor, mivel mszp színeiben cselekedett, sokan rosszul ítélik meg.
én se szeretem az mszp, de bajnai az kihozta a sz@rból Magyarországot.
Nézd meg Görögországot, ők makacsak voltak, és nem hívták le az IMF hitelt, most meg hívhatják le az eredeti hitel 15-szörösét, totális belpolitikai válság van.
Portugália és Spanyolország mutatói is elkezdtek süllyedni.
Magyarország ( jelenleg ) stabil.
Igen, ő megmentett meg minket.
Az MSZP is jobb eredményt ért volna el, ha ő marad a jelölt, én rájuk szavaztam volna... Ez a Mesterházy gyerek nagyon kevés.
Ja, persze, a megszorítások mindenre megoldás. Ha éhed döglik a paraszt, akkor nem kell neki fizetni segélyt.
Mégis hogy oldotta meg? Ennyire hülyék vagytok? A bankokkal csinált valami? A jó szerintetek h sokan nem tudják fizetni a hitelt,és most millió ember feje fölül árverezik a házat!
Tudom a bunkók azt mondják miért nem gondolkozott az ember előbb, mikor a hitelt felvette. Azért mert akkor nem ilyen helyzet volt, csak a hülye politikusok elcs*szték. Meg azzal h a sok segéllyel, családi pótlékkal elszaporították a buta embereket.
17:38
pár hónapja az MSZP javasolta a kisebb parlamentet, de a fidesz leszavazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!