Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, hány ciklusig...

Mit gondoltok, hány ciklusig lesz még hatalmon a Fidesz? És sztetek ki fogja őket követni?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 19:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kérdező! A Hír tv mostmár ultra-baloldali, azt neked kellene nézned.
2016. febr. 21. 15:51
 22/25 anonim ***** válasza:
77%
Említettétek az erdélyi magyarokat, migránsokat. Államigazgatásban dolgoztam, és igencsak irritáló, amikor külföldről visszatelepült vagy másik országban élő kettős állampolgár veri a mellét, hogy jár neki az egészségügyi, szociális stb. ellátás, szavazati jog. Miért? Fizetett bármilyen járulékot, adót, mint te vagy én? Szeretném már azt megélni, bármelyik kormánytól, hogy engem, aki ITT ÉL és ebbe az államkasszába FIZET, becsüljenek meg, az én jólétemet erősítsék. Visszatérve a kettős állampolgárságra: nem is tudtam, hogy annyira süt arrafelé a nap, és a népszaporulat is igen jó. Miért jó itthon nekünk, ha máshol élők akarnak dönteni a sorsunkról?!
2016. febr. 21. 18:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Az ember csak reménykedik, reménykedik...

A rendszermódosuláskor Antall olyan alacsonyra tette a mércét, hogy a sok tolvaj, felkapaszkodott kétes elem, minden kontroll és fenyegetettség nélkül szétlophatta az országot.

A jobb és a baloldal egymásba karolva, egymást segítve züllesztette idáig az országot.

Nem hiszek az ideológiákban, nincs egyiknek sem hiteles honi képviselője.

Nekem a Jobbik programja szimpatikus (végig olvastam) és az LMP egyes megnyilvánulásai szintén...

Elvileg nem összeegyeztethető, de itt már el kéne szakadni az ideológiáktól, mert az Magyarországon még soha sem vezetett jóra.

Az új kormánynak 2018-ban egy fél éve csak arra fog elmenni, hogy a sok hülye törvényt hatályon kívül helyezze, a jogállamiságot, a piacgazdaságot visszaállítsa, az ellopott javakat visszavegye, elszámoltasson, és végre meginduljunk 26 év után a jóléti társadalom irányába!

2016. febr. 22. 05:48
 24/25 anonim ***** válasza:

23-assal tök egyetértek: ha kellő magasságból nézed ezt a

káoszt, pontosan ez az igaz kép. Aztán ha a Jobbik és az LMP

esetleg a hatalom közelébe kerül, mennyire lesznek még élők a mai elképzelései? Hm!

2016. febr. 22. 13:05
 25/25 anonim ***** válasza:

23/ A Jobbikban az a jó, hogy nem az eddig regnáló hatalmak ideológiáján nőttek fel, nyomokban sem található náluk ilyen. A programjuk azért tesik, mert nem csak azt mondják meg, hogy mit szeretnének, hanem azt is, hogy hogyan.

24/ Hogy mennyit valósítanak meg elképzeléseikből? Ha nem lesz meg erre az akaratuk, akkor saját szimpatizánsaik fogják elzavarni őket..én is ott leszek;)

2016. febr. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!