Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan kormányrendeletek hagyták el a parlamentet, amik számomra értelmetlenek, sőt a nép ellen irányulnak. Lehet csak én látom ezt így, de az az érzésem, hogy a kormány egy egyeduralmat akar kiépíteni, egyre jobban nehezítik a felső oktatásokat, ezzel az a céljuk, hogy az itteni emberek iskolázatlanok, és tudatlanok legyenek, ez persze csak az én elgondolásom. Ti hogy vélekedtek erről?2015. nov. 12. 12:34
2/3 anonim válasza:
Konkrétan melyik rendeletek? Lécci hivatkozzál, mert így elég nehéz véleményt alkotni, mi megalapozottabb, mint az állóbüfés kocsmademagógia.
3/3 anonim válasza:
Ez azért hülyeség, mert egyeduralmat nem épít ki senki. Vannak imperialista nemzetek, mint pl. Amerika, Oroszország, de ők mind nagyhatalmak. Itthon nem lesz abszolutizmus, az Eu nem is engedné. Amúgy támaszd alá a véleményed, mert így nehéz hozzászólni. Mellesleg én a Jobbikot tartom kevésbé demokratikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!