Ti mit gondoltok, mi lesz akkor, ha 2018-ban a Fidesz nyer, de nem szerzi meg az abszolút többséget?
A) kisebbsegi kormanyzas jon
B) koaliciora lep valamelyik parttal
C) az ellenzeki partok osszefognak ellene
es egy kulso szemely vezetesevel
alakul kormany
D) uj valasztasok jonnek
Én az Orbánban egyedül annyit birok, hogy bár a politikájáról meg úgy ámblokkk a politikáról fingom sincs, de az átjön, hogy igazi családapa..
Ezt úgy érezni a személyiségéből..
Úgy próbál az ország keresztapja is lenni egy személyben..
Kicsit olyan Kádáros fíling, de egyben biztonságérzetet is teremt..
A valasztasi rendszer olyan, hogy aki nyer, annak megvan a tobbsege is.
Legfeljebb akkor terhetne el ettol ha igen sok part lenne, de az eleg valoszinutlen hogy ket ev alatt a semmibol ennyire kinoje magat egy csomo part. Probalkozasok vannak foleg baloldalon, de csak a meglevo egyre kisebb tortat vagjak egyre tobb szeletre.
" igazi családapa.. "
Akkor foglalkozzon a saját gyerekeivel.
Mi felnőttek,nem szorulunk apára,sem keresztapára.
Veszíteni fog Orbán, meg fogják buktatni!!!
Lázár már SZEMBE SZÁLLT ORBÁNNAL, és közölte, ITT RENDSZERVÁLTÁS FOG KEZDŐDNI, LE KELL VÁLTANI ORBÁNT!!!
És csodálkoztam, hogy a Fideszes Lázár János ilyet mer kijelenteni!
Most láttam az ATV-n, amikor ezt közölte Lázár egy sajtótájékoztatón.
Csak lestem, mint hal a szatyorban.
Hát én nem tudom, de ebben az országban eddig állandóan mindenkire fújtak aki a hatalmon volt és épp közeledett a választás..
Eddig senki ember fia nem volt jó mindíg igy szemét meg úgy szemét aztán lám, csak befigyelt a 2/3 mad...
Nem érdekes?
"Veszíteni fog Orbán, meg fogják buktatni!!!
Lázár már SZEMBE SZÁLLT ORBÁNNAL, és közölte, ITT RENDSZERVÁLTÁS FOG KEZDŐDNI, LE KELL VÁLTANI ORBÁNT!!!
És csodálkoztam, hogy a Fideszes Lázár János ilyet mer kijelenteni!
Most láttam az ATV-n, amikor ezt közölte Lázár egy sajtótájékoztatón.
Csak lestem, mint hal a szatyorban."
Forrás? A neten nem találok erre utaló hirt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!