Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért prolizzák le itt sok...

Árokpart kérdése:

Miért prolizzák le itt sok esetben ezen az oldalon az embert ezen vélemények miatt?

Figyelt kérdés
Mégpedig azzal kapcsolatosan, ha a mostani kormányzatról fogalmaz meg kritikát a túlzott pénzköltekezéssel kapcsolatban, ami más szektorok jelentős rovására megy. Gondolok itt elsősorban arra, hogy az idén is 300 milliárd jut különböző újabb közepes és kisebb stadionok és egyéb sportlétesítmények jelentős beruházásaira, ahol egyáltalán nincsen NB1-es csapat és ugyanakkor a létesítmény tömegsport és egyéb rendezvényekre a legtöbbször nem engedik használni. Én is sportkedvelő vagyok, félre ne értse senki korábban hobby szinten évekig pinpongoztam. Viszont amíg az oktatásügy, egészségügy, szociális szféra helyzete nincsen megoldva és kellő mennyiségű új termelő ipari és szolgáltató munkahely nem jön létre, addig azért ezeknek a létesítmények beruházásainak még ha csak átmenetileg hoz is munkát, de amíg a primer munkaerőpiac és ezáltal a gazdaság fellendülése nem indul be nem ennek kéne, hogy az első legyen. Gondolja még ezt valaki más is hasonlóképpen?
2016. jan. 30. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Amikor leproliztak, biztos nem így fogalmaztad meg.
2016. jan. 30. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Mert fideszesek és gyűlölik a szegényeket.
2016. jan. 30. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Igazából a fideszesek nem a szegényeket gyűlölik, hanem mindenkit akinek kicsit több esze van, mint nekik. Tehát mindenki mást.
2016. jan. 30. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Há ne hogy már véleményed legyen...
2016. jan. 30. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Azért,mert ezzel imádatuk tárgyát,Viktort támadod.Ők "hívők" te nem és ebből eleve adódik az ellentét.Mondjuk,engem nyugodtan prolizhatnak,nem veszem sértésnek.Mert mi is a proletár(proli)?Bérmunkás,bérből élő nincstelen munkás.Én ebben nem találok semmi sértőt, hiszen valóban egy külföldi multi bérmunkása vagyok.És? Legalább nem közmunkás,vagy munkanélküli.
2016. jan. 31. 00:23
 6/11 anonim ***** válasza:
7%

"...Ők "hívők"..."

Hívőnek nevezném azt, aki egy bukott ideológia mellett kardoskodik foggal körömmel, magának is hazudva, mikor már számára is világos, hogy hazugságok mellett áll ki. Vagy hívő az, aki látja a vesztét mégis szemellemzővel rohan bele. Hívő aki szellemiségétől, kultúrájától idegen eszméket szolgál önként és dalolva. Hívő akinek fontosabb bármilyen ügy mellé állni, mint ami a közvetlen környezetét érinti.

Hívő aki ilyen vészterhes időkben is képes a saját népét elárulni!

2016. jan. 31. 01:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezért tettem idézőjelbe a hívő szót.Konkrétabban írhattam volna azt is,hogy "Orbán-hívők",de úgy gondoltam,enélkül is világos.
2016. jan. 31. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom,mely politikai ideológiára gondolsz és ki kardoskodik mellette.Mint ahogy azt sem,hogy ki és mivel árulta el népét,e vészterhes időkben.
2016. jan. 31. 01:10
 9/11 anonim ***** válasza:

'Bár' szóval összetett mondatot kezdünk, amit logikai kapcsolatban a 'de' szó követ.

BÁR nem tudom, mit akartál elérni a hozzászólásoddal, DE azt látom, hogy szándékosan értetlenkedsz.

2016. jan. 31. 01:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Elosztottam 20 millióval. 15000 csok jönne ki bőle. :-D
2016. jan. 31. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!