Vélemények az alábbi hanganyagról?
Link a cikkben: [link]
Ugye itt is sokan, és lelkesen bizonygatják, hogy a jobbik nem náci párt. Ilyen "csodaszép" paranoid zsidózást, és ocsmány cigányozást rég hallottam.
Ketteske
Ebben mi a lejáratás? Mondta, vagy nem mondta?
47
Konkrétan ebben mi az antimagyar?
Egy tag alapján kell megítélni egy pártot? Ráadásul egy olyan helyen lévő tag alapján, ahol a felvétel készültekor szinte tényleg polgárháborús helyzet volt? Több volt ott a rendőr mint a lakos bakker, szerinted mit gondoljon?
Ennyi erővel az összes magyar párt kommunista, mert mindegyikben van legalább egy vén komcsi, az előző rendszer talpnyalója.
Én már belefáradtam abba, hogy arról vitatkozzak, hogy náci vagy nem náci, rasszista vagy nem rasszista. Ha ez jobban tetszik a kedves jobbikosoknak, azt mondom nem náci és nem rasszista. Van erre egy sokkal jobb jelző is: primitív, vagy még egyszerűbben hülye. És ezt már nem vitathatja senki. És akkor úgy tenném fel a kérdést: Szeretne valaki egy olyan városban élni, amit ilyen hülye, primitív alakok irányítanak? Szeretne valaki egy olyan országban élni, ahol a primitivizmus kormányoz?
És feltűnt még, hogy a Jobbik oldal össze-vissza beszél ebben az ügyben. A tisztelt polgármester úr szerint ő nem mondta mindezt. A pártja szerint meg ez a hangfelvétel egy újabb bizonyíték arra, hogy titkos eszközökkel megfigyelik a Jobbikot. Akkor most hogy van ez? Nem mondta, de megfigyelték, amit nem mondott?
Ja és hát olyan magánbeszélgetésnek minősítette a Jobbik ezt az állítólag el sem hangzott beszélgetést, amire nekik nem kell reagálni. Ez viszont azt mutatja, hogy ezt a primitív katyvaszt a központ nem érzi olyan cikinek, hogy el kéne határolódni tőle. Tehát ők is vállalják. Szépen vagyunk.
Már vártam, mikor történik Gyöngyöspatán valami.
Régóta nagy a csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!